Zien om te geloven: Sarah van Soelen heeft André vereeuwigd met deze tattoo!

Sarah van Soelen is een naam die je sinds een aantal weken vaak in de roddelmedia te zien kunt krijgen. Dit is namelijk de dame waarvoor André Hazes opnieuw weggegaan is bij Monique Westenberg. Pijnlijk maar waar voor de moeder van zijn kind. Het lijkt allemaal ook erg veel op de gebeurtenissen van vorig jaar met Bridget Maasland. het enige verschil is dat niemand Sarah kent en dat ze meer in de richtging van zijn eigen leeftijd is. Maar zoals de vrouwen in het leven van deze zanger wel vaker zeker van hun zaak zijn is dat bij Sarah niet anders. We zijn namelijk nog geen 2 maanden verder en er staat al een tattoo op de arm van de blonde dame.

Sarah van Soelen heeft André al vereeuwigd

Het Instagram-account ‘Juice Channel‘ houdt alle BN’ers scherp in de gaten en is altijd op de hoogte van de nieuwste roddels. Dit keer is er een opvallende tattoo naar voren gekomen op de arm van Sarah die er een maand geleden nog niet zat. Het gaat om de letter ‘A‘ en we gokken dat dat niet de ‘A‘ van ‘sArah‘ zal zijn. André kennende zal hij vast ook niet moeilijk hebben gedaan om ergens een grote ‘S’ te hebben gezet. Het is nu alleen nog even speuren om te zien waar deze staat. Eerder deze week verschenen al diverse berichten dat het niet zo lekker meer boterde tussen de twee. Dat is een tattoo die ze snel zal weglaseren!

Zie ook: Bom alweer gebarsten tussen André Hazes en Sarah van Soelen!?

Sarah van Soelen
(via)

Monique Westenberg ontvolgt!

Monique Westenberg blijkt goed klaar te zijn met André. Ze heeft hem namelijk ontvolgt op social media: “De reden zou namelijk een foto van André zijn over ‘Soulmates’ waarin hij stiekem, héél klein, Sarah van Soelen tagde. Maar wie een beetje kan inzoomen op zijn of haar telefoon zag al gauw onderstaand beeld. Vervolgens zou Monique haar ex ontvolgt hebben wat toch wel duidelijk maakt dat er geen toekomst meer in zit voor het voormalige stel. Ook heeft de zanger een foto geplaatst met de vader van Sarah waarin hij hem ‘Schoonpa’ noemt.Hier meer!