Sneu, dit moet Nadège uit Chateau Meiland nu doen om rond te komen!

In een van de uitzending van de familie Meiland was te zien hoe moeilijk de familie het had met het afscheid van huishoudster Nadège. Na eerdere kritieken kwam het gezin op het plan om de huishoudster te helpen met het vinden van een nieuw huis of appartement. Ze zouden zélfs meebetalen aan het nieuwe onderkomen van de huishoudster. Maar alles blijk toch net wat anders in elkaar te steken, laat de Française weten. In weekblad Privé doet ze haar verhaal en dat haalt het imago van het gezin weer keihard omlaag. De nobele daad om de huishoudster in “nood” te helpen zou niets van waar zijn om hun imago gewoon weer een beetje op te krikken.

Nadège klapt uit de school betreft familie Meiland

Ze geeft het volgende aan: “Wat nu op televisie is uitgezonden, is al in april of mei opgenomen.” vertelt Nadège. “Ik heb nooit willen verhuizen uit mijn appartement, waar ik goed zit. De zoektocht naar een nieuw huis was leuk op tv.” Het aanbod voor een nieuw huis zou nep zijn, geeft ze aan: “Het is nooit echt aan de orde geweest dat de familie mee zou betalen aan een nieuw huis. Dat zou ik ook niet willen. De kijkers denken nu dat ik ondankbaar ben, maar ik heb altijd gezegd te willen blijven zitten waar ik zit en niet afhankelijk te willen zijn. Het is jammer dat het allemaal zo snel weer afgelopen is want ik had het erg naar mijn zin, maar, soi, het zij zo…

Zie ook: Buurtborrel van familie Meiland loopt uit in nieuw Project-X!

Carrièremove

De Française heeft haar verleden als kasteelvrouw en huishoudster inmiddels voorgoed achter zich gelaten. Tenminste, als de meilandjes niet besluiten tóch weer naar Frankrijk te komen en een nieuw kasteel te kopen waar een huishoudster nodig is. Maar ze heeft inmiddels wel een flinke Carrièremove gemaakt. Hoewel veel fans hoopten dat ze misschien een eigen kleine serie zou kunnen krijgen op de Nederlandse televisie lijkt dat een droom die niet uit gaat komen. Ze geeft aan weekblad Privé het volgende aan: “Ik heb nu zelfs vier verschillende banen. Allemaal voor een paar uur per dag. Ik ga van de ene naar de andere. De laatste die erbij kwam, is bij een pizzabakker. Geen restaurant, maar een kiosk. Ik neem de bestellingen op en bak de pizza’s. Ik ben zelf dol op Italiaans eten, dus ik weet precies hoe ik ze moet maken. En hopelijk komt er snel een baan, waar ik acht uur op een dag kan werken. Maak het al die verschillende bazen maar eens naar de zin. Ja, zéker ben ik wat gewend, maar ideaal is dit niet.