Zien: Buurtborrel van familie Meiland loopt uit in nieuw Project-X!

De familie Meiland is inmiddels al lang en breed uit het Franse Chateau vertrokken. Het gezin heeft een nieuwe woning gevonden in Hengelo. Maar natuurlijk willen ze een beetje kennis maken met de buurt. Daarom heeft de familie een buurtborrel georganiseerd. Dit om te vieren dat ze weer in Nederlaqnd zijn en natuurlijk om de mensen om hun heen te leren kennen. Maar dat lijkt een klein beetje uit de hand te lopen en Maxime is zelfs bang dat het een tweede versie van Project-X gaat worden. Er zijn namelijk een hele hoop fans die ook even willen komen buurten. Maar daar probeert ze nu een stokje voor te steken.

Project-Meiland in Hengelo?

Maxime geeft het volgende aan: “We zijn een beetje stom geweest om te zeggen dat het voor de dorpelingen is. Nu hebben we wel een paar buren uitgenodigd, want buurt maken hoort erbij. Dat is Hengelo. Daar wil ik eigenlijk mee zeggen dat het wel op uitnodiging is en we werken met een gastenlijst.” Daarbij roept de dochter des huizes aan alle fans op om thuis te blijven. Ze laat weten geen Project-X taferelen te willen zoals gebeurde op een huisfeestje in Groningen waar enorme schade is opgelopen in de buurt.

Vierde seizoen

In het derde seizoen heeft Maxime haar oog laten vallen op een groot woonboerderij in Hengelo. Ook Martien en Erica zijn enorm enthousiast. Ze besluiten na dat seizoen terug te keren naar Nederland. Het vierde seizoen zal volledig in het teken staan van de terugkeer naar Nederland. Voordat de familie vertrekt zorgen ze eerst dat het chateau klaar is voor de verkoop door de laatste verbouwingen af te ronden. Daarna verhuist de hele familie pas naar Hengelo waar ze een nieuw huis hebben gekocht.