WAT!? Winnaar Miljoenenjacht blijkt multimiljonair met enorm eigen vermogen!

Miljoenenjacht is natuurlijk een prachtig spel. Die héle kleine kans om een paar ton of zelfs een paar miljoen op je bankrekening bij te schrijven is genoeg reden voor miljoenen mensen om mee te doen met de Postcode Loterij. Gemiddeld zo’n 3 miljoen. De kans is dus héél klein dat jij de hoofdprijs gaat winnen, maar er valt meer te winnen. Het leukste is natuurlijk het spel in de studio bij Linda de Mol waarbij je gouden koffertjes moet openen. Ook voor de kijkers is dat geweldig om te zien. Vorige week was het weer raak en werd er iemand blij gemaakt met een paar ton.

Het gaat om kandidaat Leonard die werkelijk niets heeft gedaan om in die finale te komen. Bij de vragenronde heeft hij namelijk geen enkele vraag beantwoord, toch eindigde hij als eerste wat hem een finaleplek opleverde. Leonard mocht dus gouden koffertjes gaan openen in de hoop op een mooi bedrag.

Winnaar Miljoenenjacht heeft miljoenenonderneming!

Leonard vertelt dat hij ondernemers is in sportartikelen. Niet veel later weten mensen op Twitter/X wat dat voor sportartikelen zijn. Hij blijkt namelijk de grootste legale wapenhandelaar van het land te zijn. Leonard Krale is eigenaar van Krale Schietsport, een gerenommeerd wapenhandel welke al 124 jaar actief is en miljoenen omzet draait. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van wapens, van revolvers tot semi-automatische modellen, en opereert volledig binnen de wettelijke kaders.

Shownieuws is er nu achter gekomen hóe lucratief die handel van Leonard is. Leonard mag maar liefst 263.000 euro op zijn eigen vermogen van 2.100.000 euro bijschrijven. Op Twitter/X zijn critici verbaasd en vinden dat mensen met zo’n vermogen uitgesloten zouden moeten worden, ze vinden dat deze kans beter naar mensen kan gaan ‘die het echt nodig hebben’.