Knallende ruzie op achtergrond tijdens RTL Nieuws gisteravond: ‘F*CK YOUU!!’

RTL Nieuws is dagelijks een van de best bekeken programma’s op televisie. Natuurlijk zijn er een aantal programma’s die beter weten te scoren maar een dagelijkse top 5 is meestal wel van de orde. Ook gisteravond kwam het Half Acht Nieuws op RTL weer in de top 5. Op nummertje één stond natuurlijk weer De Slimste Mens met een monsterscore van 1.627.00 kijkers. Nummertje twee was het NOS Journaal dat altijd goed scoort, dit keer met 1.512.000 kijkers. B&B Vol Liefde heeft ook weer een goede score neergezet met 1.406.000 kijkers achtervolgd door het Half Acht Nieuws op RTL met 1.258.000 kijkers.

Gezelligheid op de achtergrond bij RTL Nieuws

Gisteravond zaten dus één en een kwart miljoen mensen te kijken naar het nieuws om half 8 en daar gebeurde het een en ander op de achtergrond. Wellicht is het je niet opgevallen, gelukkig hebben wij hier de beelden om het terug te bekijken. Tijdens het nieuws in de studio is de achtergrond van de verslaggever altijd live. Dat is het kantoor van RTL waar je medewerkers ziet ploeteren. Tenminste, meestal zie je dat. Soms is er net wat anders aan de hand, zoals deze twee werknemers die elkaar hele specifieke handgebaren doorgeven.

Gelukkig ziet het er niet uit alsof de medewerkers écht ruzie hebben. Tenminste, dat hopen we maar. Anders gokken we dat ze vandaag op het matje geroepen gaan worden. Beelden hier: