11 Gucci-Gangsters die vol trots hun nektasjes showen!

Hé swa, deze tori gaat over een aantal Gucci-Gangsters en hun nektasjes. Ooit was er een prachtige pagina op Facebook genaamd ‘De mooie Nicki Minaj generatie pagina’. Ken je hem nog? Op deze pagina kwamen foto’s van swa’tjes te staan die met batras, nektasjes en jonko’s op de foto staan. De pagina had ooit ruim 400.000 volgers maar was toen de wereld hem het meest nodig had, verdween hij. In ieder geval is er een nieuwe pagina opgezet door de ‘Opperswekker’ zodat wij weer kunnen genieten van de inspirerende foto’s die door zijn mede-swekkers op het internet gekwakt worden.

11 Swekkers en hun nektasjes

Daarom hebben we voor jullie een lijstje opgesteld van de 11 mooiste exemplaren. Dit omdat we deze generatie nooit meer mogen vergeten. Ook de prachtige bijschriften niet natuurlijk: “Deze swekkers zijn boos omdat ze geen Coki-ke-Coki mogen drinken tijdens deze Super Swekt Sixteen fissa. Gelukkig is er ranja.

Zie ook: Speknek uit de ALDI krijgt Rico Verhoeven op zijn dak!

Deze swekkers hebben geen last van swekernia, maar laten met trots zien in welke groep ze dit jaar zitten.

Deze swekker beschermt zichzelf tegen het Swekkerona-virus door een gezichtsmasker te dragen en zich te vullen met Johnny Walker Swek Label.

(via ANWBstelletjes)