Kijkers boos vanwege ‘griezelig ventje’ in LLDL: ‘Waarom laat SBS dit toe!?’

LLDL, ofwel Lang Leve de Liefde, is weer eens van start gegaan en er zijn alweer een paar historisch maffe dates voorbij gekomen. We zagen bijvoorbeeld Dick en Mariska die volledig op één lijn leken te zitten. De twee hebben aan elkaars stofjes kunnen voelen, Mariska heeft voor haar leven zitten zuigen aan de arm van Dick en Dick heeft flink lopen likken in de keuken. Het was een van de meest ongemakkelijkste dates ooit om te zien volgens de vaste kijkers. Maar er is inmiddels wel wat meer ongemakkelijks voorbij gekomen.

Vanavond krijgen we bijvoorbeeld Mercedes te zien in Lang Leve de Liefde. Niet een C-Klasse maar een mevrouw die zo heet. Mercedes is danseres en geeft bij de kennismaking gelijk een soort striptease aan haar date. We vermoeden dan ook dat vanavond een van de best bekeken afleveringen gaat worden van het seizoen. Ook Remy en Denise hebben behoorlijk de aandacht getrokken van de kijker. Dat kwam niet zozeer dor Denise, maar allermeest door Remy.

Remy uit LLDL valt niet in de smaak bij de kijkers thuis

Remy heeft niet veel interesses en lust vrijwel niets. Alleen patat. Of friet. Wat jij wil. Remy wil het eigenlijk over vrijwel niets hebben want er is vrij weinig wat hem echt interesseert. Een vrij lastige date voor Denise dus. Zeker omdat Remy haar om de haverklap vraagt wat ze van hem vindt. De enige keer wanneer er wel plotseling energie uit Remy lijkt te komen is wanneer hij zijn Spaanse lievelingsliedje opzet. Hij kan geen Spaans maar kan wel doen alsof, en dat doet RFemy met volle overgave.

Kijkers walgen van de beelden. Ene Zegmaarsan meldt: “Echt wat een eng griezelig ventje zeg gadverdamme, die spoort nie, meid heulll snel weg daar!” Thea begrijpt niet dat dit toegelaten wordt: “Hij is niet in orde, dat zie je toch. Dat SBS dit toelaat. Ondanks een screenen echt een schande.Sharon was er al lang vandoor gegaan: “Luister als een man voor je staat waar de wenkbrauwen nog strakker van zijn dan van jou moet je gewoon weg wezen…” De beelden: