Ruzie loopt uit de hand: ‘Relatiebreuk tussen Jutta Leerdam en Jake Paul!’

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn alweer hebben alweer sinds begin 2023 een relatie met elkaar. Jutta, een topschaatsster uit Nederland, werd al een paar maanden daavoor door roddelkanalen aan de wereldberoemde Jake gelinkt. Toch waren mensen er niet helemaal zeker van, Jake had in die tijd om de haverklap een nieuwe vriendin waar het ook weer heel snel mee uit ging. Fans van Jutta waren dan ook bezorgd dat Jutta een relatie zou hebben met Jake, dat zou haar prestaties op de ijsbaan beïnvloeden volgens deze critici.

In een ellenlange video op het YouTube-kanaal van Jake verklaarden de twee elkaar de liefde. Het was inmiddels wel duidelijk aangezien er foto’s en video’s van de twee hand in hand waren verschenen. Toch waren veel Jake en Jutta fans ervan overtuigd dat deze relatie nog geen maand stand zou kunnen houden. De twee wonen immers aan de andere kant van de wereld voor elkaar en beide zijn druk met hun sport en leven als influencer. Wie heeft er dan nog tijd en energie om een relatie in stand te houden terwijl er ruim 7100 kilometer tussen beide zit? Nou, Jutta en Jake dus. Het gerucht ging dat het stel verloofd zou zijn, toch lijken er ook donkere wolken boven de relatie te hangen.

Jutta Leerdam en Jake Paul uit elkaar?

Inmiddels zijn de twee al ruim anderhalf jaar samen en reizen ze de wereld over om elkaar te zien. Er gaan maanden voorbij dat de twee elkaar niet zien. Dit omdat Jake veel bezig is met bokswedstrijden in Amerika en Jutta zich natuurlijk haar trainingsschema moet houden om bij de top van de schaatswereld te kunnen blijven behoren. Echter klotst het geld bij Jake tegen de plinten en het stel reist om de paar weken naar elkaar toe in zijn privéjet. Toch lijken er nu moeilijkheden te zijn tussen de twee.

Onlangs werd het stel nog in Parijs gespot tijdens de Olympische Spelen. Jake werd hier gefilmd terwijl hij stomdronken uit een restaurant genaamd L’Avenue gezet wordt door de beviliging. Jutta was echter nergens te bekennen. Het gerucht ging dat Jutta binnen mocht blijven wachten om op een later tijdstip het restaurant uit te gaan om zo geen imagoschade op te lopen. Echter zeggen insiders en Amerikaanse roddelkanalen nu dat er mogelijk ruzie is tussen de twee en spreken zelfs van een mogelijke relatiebreuk. Dat zou dus ook verklaren dat Jake hier alleen en dronken weggevoerd wordt terwijl hij eigenlijk samen met Jutta in Parijs aanwezig was. De twee hebben nog altijd foto’s van elkaar op Instagram staan dus wellicht blijft het gewoon bij een ruzie: