Beelden: Stomdronken Jake Paul en Jutta Leerdam uit restaurant in Parijs geknikkerd!

Jake Paul en Jutta Leerdam hebben Parijs onveilig gemaakt tijdens de Olympische Spelen. Het stel kwam niet alleen om naar de wedstrijden te kijken van de Nederlandse en natuurlijk de Amerikaanse sporters, er moest ook ‘zien en gezien’ worden. Dat betekent natuurlijk helemaal opgedoft de straat op en peperdure restaurant en hotelletjes bezoeken in de Franse hoofdstad. Ook werden er natuurlijk genoeg kiekjes geschoten om op social media te plaatsen.

Jutta heeft al wat kritiek gekregen op haar uitlatingen over de kleding van de Nederlandse sporters op de Olympische Spelen. Jutta zag namelijk dat de kleding niet helemaal is zoals zij het zien wil. Zwarte broekjes en witte shirts zijn schijnbaar niet helemaal het ding voor Jutta en daarom stelt ze: “Een ding: we moeten echt werken aan de kleding, TeamNL. Mag ik helpen met de designs voor Milaan?” Mocht haar verzoek worden ingewilligd dan lopen de sporters van de Olympische Winterspelen over 2 jaar dus op 800 euro kostende Balenciaga’s, 1200 euro kostende Hermes broekjes en natuurlijk een makkelijk Louis Vuitton shirtje van 600 euro!

Jake Paul en Jutta Leerdam uit restaurant gezet!

Waar Jutta eigenlijk altijd binnen de lijntjes kleurt is dat met haar vriendje heel anders. Jake staat online en in Amerika ook wel bekend als ‘problem child’, sterker nog er staat een documentaire op Netflix over Jake met de titel ‘The Problem Child’. En dat moet Jake natuurlijk zo nu en dan waar maken door een beetje tegen alles aan te trappen. Ook in Parijs terwijl hij daar met zijn liefje rond aan het paraderen is.

De laatste avond van de Olympische Spelen waren veel sporters in restaurant L’Avenue hun overwinningen aan het vieren. Natuurlijk moest Jake hier ook bij zijn en vermoedelijk was Jutta met hem mee. Echter blijkt Jake zó dronken te zijn geworden dat zijn eigen beveiliging (die heeft hij schijnbaar) hem het restaurant uitgetrokken heeft. Vermoedelijk heeft Jake Jutta nog lekker in het restaurant laten zitten aangezien hij in zijn toestand van twintig verschillende hoeken is gefilmd. Dat zal het imago van Jake niet schaden aangezien hij toch al als ‘probleemkind’ gezien wordt, voor Jutta zal het wel wat imagoschade opleveren. De beelden: