Recept: Gooi de Beef Wellington uit het raam, dit is de Frikandellington!

We zagen eerder al de ‘Ambachtelijke Frikandel’ en de ‘Frikandel op Sterniveau’ op het kanaal van ‘FoodTube’, daar komt nu de Frikandellington bij. Mocht je de sterren-frikandel nog willen zien dan kun je op de link in de onderste alinea klikken. Timo de Beurs van Restaurant Slagerij De Beurs in Amsterdam weet een eigen draai een de beroemde Beef Wellington te maken. “Na een uitgebreid videocollege over de eigen versie van English pie door Timo de Beurs op FoodTube, gaat de patron cuisinier van Restaurant Slagerij De Beurs in Amsterdam nog een stap verder.

De Frikandellington van Timo de Beurs

In deze video neemt hij een andere Britse evergreen als inspiratie: de Beef Wellington. Timo maakt the one and only Frikandellington op basis van fikandellen en korstdeeg. Over hoe je je eigen frikandellen maakt was al eerder een video van Timo op FoodTube te zien.” Zet de video maar aan en zet de ingrediënten klaar in de keuken.

Zie ook: Dit is de duurste Frikandel van Nederland, zou jij ‘m kopen?

FoodTube

FoodTube maakt ongelooflijk toffe recepten en gerechten welke op hun kanaal verschijnen. “Ontdek wekelijks nieuwe eetvideo’s op Foodtube.nl. Chefs en experts delen hun tips en geheimen! Van basics als biefstuk bakken en een ei pocheren, tot apparaten- & gadget tests, colleges en masterclasses over een breed scala van onderwerpen, van côte de boeuf tot kombucha, briochebrood tot bloemkool en rouille tot rollade.” Bekijk de content en abonneren kan via deze link!