Zien: Knallende ruzie tussen Sarah van Soelen en vlogger die haar “Kapot wil maken”!

Het is misschien niet het meest interessante nieuws dat je vandaag zal lezen, maar het is behoorlijk trending op het moment. Sarah van Soelen, de “nieuwe” vriendin van André Hazes, heeft namelijk ruzie met een YouTuber genaamd Yvonne Coldeweijer. Yvonne plaatst video’s op YouTube en Instagram over BN’ers waarin ze roddels bespreekt met.. zichzelf. Helemaal prima natuurlijk, een soort Shownieuws maar dan in de vorm van een één persoon. Er gebeurt nu eenmaal een hoop in de showbizz-wereld en dat bespreekt ze. Alleen is ze volgends Hazes en Soelen toch iets te ver gegaan de laatste tijd wat betreft Soelen. Ze zou namelijk geplaatst hebben dat de blondine in Alicante in een affkickkliniek zit om af te kicken van haar “snuif”-verslaving. Dit tot grote ergernis van het showbizz-koppel.

Sarah van Soelen bijt van zich af!

Sarah zou namelijk anderhalf jaar geleden zijn afgekickt van een alcoholverslaving. Ze zit op het moment in Alicante om om te gaan met de gigantische media-aandacht die ze sinds kort krijgt als vriendin van Hazes en niet om af te kicken. Het pijnlijke, volgens Hazes en Soelen, is dat er een verslaving bijgehaald wordt terwijl ze deze juist heeft overwonnen en nog steeds hiermee worstelt. De aanleiding van de hulp betreft de media-aandacht zou zelfs Yvonne Coldeweijer zijn aangezien ze zich er bezig houdt met de relatie van de twee. André en Sarah hebben inmiddels gereageerd op de aantijgingen van Yvonne. Swipe naar rechts voor de reacties van André en Sarah op de onderstaande foto!

Rechtszaak

Privé-baas Evert Santegoeds zegt dat het zelfs zou kunnen komen tot een rechtszaak: “Ze kan te maken krijgen met een advocaat die in een keer duizenden euro’s gaat eisen. Zo’n rechtszaak als ik vorig jaar tegen Bridget Maasland gehad heb – dat hoef ik dan niet zelf te betalen – loopt echt in de vele duizenden euro’s. Die kanalen hebben dat over het algemeen niet. Ik zie het er wel op een gegeven moment van komen als er gezegd wordt dat je met je hele familie aan de snuif zit. Ik kan me voorstellen dat er dan een advocaat op af gestuurd wordt.

Zie ook: Vader van Sarah van Soelen haalt in Facebook-bericht keihard uit naar André Hazes!


(via SGXL)