Zien: Jutta Leerdam ten huwelijk gevraagd, maar niet door Jake Paul!

Jutta Leerdam kun je natuurlijk kennen als dé schaatskoningin van Nederland. Jutta heeft immers behoorlijke prestaties behaald op het ijs. In het seizoen 2016/2017 won Leerdam de wereldtitel allround bij het wereldkampioenschap voor junioren op de ijsbaan van Helsinki. In november 2018 plaatste Leerdam zich op de 500 en 1000 meter voor de eerste vier wereldbekerwedstrijden. Later in het seizoen won ze het NK Sprint. Bij het WK Afstanden 2020 scherpte ze haar persoonlijke records op de sprintafstanden verder aan, met een nationaal record op de 1000 meter en pakte ze tevens de wereldtitel op deze afstand. Ook werd ze voor de tweede maal in haar carrière wereldkampioen op de teamsprint.

Echter werd ze nóg bekender door haar huidige relatie met Jake Paul, een wereldberoemde influencer uit Amerika met een nóg bekendere broer genaamd Logan Paul. Wereldwijd zijn er dus een hoop roddelbladen die deze twee in de gaten houden.

Jutta Leerdam ten huwelijk gevraagd!

Er zouden al verschillende geruchten zijn dat Jake vreemd zou zijn gegaan of dat Jutta zwanger zou zijn van Jake. Van dat alles blijkt niets waar te zijn. Ook zijn er onlangs geruchten ontstaan dat Jake zijn Jutta ten huwelijk gevraagd zou hebben. Wanneer je de twee op Instagram volgt zou dat een prima vervolgstap zijn, echter wonen ze vanwege hun sportcarrière beide nog altijd aan de andere kant van de wereld. Of dat is hoe je een huwelijk wil starten weten we niet.

Het blijkt dus ook niet waar te zijn, Jutta en Jake zullen voorlopig nog niet trouwen. Nederlandse YouTuber Robbert Rodenburg zag zijn kans schoon om Jutta ten huwelijk te vragen tijdens het afgelopen Taylor Swift-concert. Swipe voor de video van het aanzoek: