Zien: Emma Wortelboer haalt genadeloos uit naar Chantal Janzen in strijd om ’tv-koningin’!

Emma Wortelboer heeft zich uitgelaten over de kwestie tussen Chantal Janzen en Linda de Mol. Zoals je misschien zult weten moddert het al een tijdje niet zo goed tussen de twee laatsgenoemden. Toen Chantal nog met Johnny de Mol ging waren ze nog familie, nu blijkbaar vijanden. Linda zou het moeilijk kunnen verdragen dat Chantal bijvoorbeeld haar programma ‘Oh Wat Een Jaar’ heeft gekaapt. Beide blondines worden ook wel gezien als ‘dé tv-koninginen’, maar er kan er natuurlijk maar één de echte zijn. Mevrouw Wortelboer laat weten dat Linda dat is door ook nog even uit te halen naar Chantal: “Bij jullie in de Volkskrant heb ik twee jaar geleden gezegd dat ik graag Linda de Mol wil worden. Zij is niet alleen een presentator, maar ook een merk. Ik wil ook een merk zijn. Natuurlijk bedoelde ik dat allemaal een beetje ironisch. Maar Linda blijft wel de nummer één. Zij heeft een imperium.

Emma Wortelboer haalt uit naar Chantal Janzen!

Ze vervolgt: “Chantal Janzen doet wel alsof zij de nummer één is, maar dat is ze niet.” Daarnaast wil Emma dat zelf ook ooit worden. Mocht je trouwens niet weten wie Emma is, dat is dat meisje die zo begon te schreeuwen bij het Eurovisie Songfestival een paar jaar geleden. Ze vervolgt: “Ik wil ook gewoon graag nummer één worden. Vooral de spelshows die Linda de Mol doet. Dat trekt mij enorm. Dat vind ik zoiets magisch. Dat hoop ik ooit nog te kunnen doen. Dan zou ik willen zijn: Astrid Joosten meets Linda de Mol meets Willem Ruis.

De oorglog tussen Janzen en De Mol

Toen vorig jaar bekend werd dat Janzen het programma van De Mol overnam kwamen er een aantal prachtige uitspraken op de buis. De Mol liet bijvoorbeeld aan de camera van Shownieuws het volgende weten: “Ja, daar vind ik een heleboel van. Maar ik wil er niets over zeggen. Het is pijnlijk en het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik dat niet gedaan had.” Mevrouw Janzen reageerde daar vervolgens weer prachtig op met: “Als iemand een programma gaat presenteren, moet je niet díegene erop aankijken. Op een gegeven moment houdt je populariteit op tv op en vervliegt het allemaal.” Hier meer:

Zie ook: Scherpe fans zien iets merkwaardigs op spiegelfoto van Chantal Janzen!