Zien: André Hazes laat tatoeage zetten van Sarah, naast die van Monique en Bridget!

André Hazes is een man van spontaniteit, dat kunnen we wel stellen. Hij kan in één klap verliefd worden op een dame waardoor hij alles uit handen kan laten vallen. Op dat moment is die ene dame het belangrijkst in het leven. We zagen dit al gebeuren toen hij kennis maakte met de ietwat oudere Bridget Maasland. Hij liet plotsklaps de moeder van zijn kind links liggen en had 3 maanden lang avontuurtjes met Bridget. Zo spontaan dat hij is liet hij in die drie maanden uiteraard ook nog even een tatoeage zetten, van een brug, een bridge, snapte.. Dat het 3 maanden later klaar was wist hij natuurlijk ook niet van te voren. Terug bij Monique, daar hoort natuurlijk ook weer een tatoeage bij. Deze keer achter het oor, altijd zichtbaar natuurlijk. Maar dat het een paar maanden l;ater over was wist hij natuurlijk ook niet van te voren.

André Hazes maakt frisse start

Daar kwam namelijk Sarah van Soelen aangelopen. Een frisse wind, alweer, in het leven van de zanger. En juist, een paar maanden later kopen ze hun eerste huis. Het kan niet snel genoeg gaan. Maar daar hoort natuurlijk ook een tatoeage bij, die is behoorlijk lang uitgebleven. Maar dat halen ze beide nu meer dan in. Hij is momenteel bezig met het weglaseren van ‘Monique’ in zijn nek zoals je hieronder kunt zien. Als we het goed begrijpen komt daar dan ook de nieuwe tatoeage voor Sarah.

De nieuwe tatoeages van André en Sarah

Op zijn ribben zou de volgende tekst komen te staan: “I love her, not for the way she silences my demons, but for the way her demons dance with mine.“. Zijn vriendin Sarah pakt het allemaal wat grootser aan dan de zanger. Ze zou de ‘I love him-versie’ op haar rug hebben staan. Daar staat dus: “I love him, not for the way he silences my demons, but for the way his demons dance with mine.” En dan niet kleintjes op de ribben. Nee, op haar ruggengraat, van de nek tot de billen. Zo groot!

Zie ook: Geschiedenis herhaalt zich: André Hazes en Monique weer samen op Ibiza!

André Hazes

André Hazes