Zien: André Hazes heeft burn-out, Bridget Maasland doet er nog een schepje bovenop!

André Hazes heeft laten weten met een burn-out te kampen, net zoals in 2018. Dit keer kampt de zanger alleen met emotionele burn-out klachten. Hij heeft aangegeven de komende tijd rust nodig te hebben om weer op krachten te komen. De manager van de zanger geeft het volgende aan: “André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.” De concerten van Hazes zijn ook verplaatst naar volgend jaar, 2022. Deze concerten zouden eigenlijk volgende maand plaatsvinden in Ahoy op 15 en 16 oktober. De man staat ook altijd in de schijnwerpers wanneer het om zijn privéleven gaat. Een goed moment voor Bridget Maasland om weer wat sappige roddels los te laten.

André Hazes kiest voor zichzelf

Bridget Maasland heeft namelijk een boekje opengedaan betreft haar relatie met de zanger, anderhalf jaar geleden. In de podcast ‘Dit Komt Nooit Meer Goed’ van Malou Holhuijsen en Roos Schlikker laat ze zich compleet uit. Ze geeft het volgende aan: “Dat werd me al niet in dank afgenomen destijds, door verschillende partijen. Omdat ik toch wel een soort van was voorgelogen dat hij vrijgezel was en vrij in het leven stond. Toen is er zo veel gebeurd, zoveel naars. Ik heb dreigbrieven thuis gehad, aan mijn zoons adres, aan mijn ouders adres en aan mijn eigen adres. Doodsbedreigingen, inbraken, vernielingen. Er zijn heel veel nare dingen gebeurd.

Bridget Maasland geniet van de karma

Bridget laat weten dat André Hazes eigenlijk altijd voor zichzelf kiest: “Dat hij eigenlijk nooit voor mij op is gekomen, dat hij alles eigenlijk maar zo heeft gelaten want dat was het beste voor hemzelf.” Ze vervolgt: “Hij ging naar Curaçao voor een optreden en had gevraagd of ik ook langs wilde komen, echt voor drie dagen. En toen ik terugkwam bleek hij eigenlijk ook alweer op het eiland met zijn ex te zijn. Dat wist blijkbaar iedereen en ik niet. Nee, ik zag het eigenlijk in de krant. Ja, en op social media. Dat was best wel naar.” Ook gelooft ze in karma: “Sit back and relax en dan doet de rest zijn werk wel voor je. Ik bedoel, hij heeft natuurlijk best wel wat misstappen begaan in de tijd erna, dus iedereen kon zijn mening een beetje bijstellen. Dat heb ik niet hoeven doen.” Ze gniffelt nu ook om zijn “nieuwe liefdesleven”: “Het zou ook raar zijn als dat niet zo zou zijn, maar ik gun het niemand hoor. Het is niet dat ik iemand uitlach van ‘oh, gelukkig. Dan heeft zij dat ook.’ Helemaal niet.

Zie ook:


(via)