Yvonne Coldeweijer verdient astronomisch maandsalaris via Podimo!

Yvonne Coldeweijer; als juice en chaos personen zouden zijn, zou dat ongetwijfeld hun naam zijn. De roddelkoningin weet al geruime tijd met haar spionnenleger heel Nederland te voorzien van de meest sappige juice over verschillende BN’ers. Op Instagram is haar story-feed dagelijks gevuld met juicy verhalen en voor meer exclusieve juice betaal je abonnementskosten om toegang te krijgen tot haar kanaal op platform Petje Af. Hiermee vergaart Coldeweijer al een aardig inkomen, namelijk zo’n €40.000,- per maand meldde de Quote begin dit jaar. En dat inkomen zal vanaf vandaag aanzienlijk gaan stijgen, vermoeden we! De roddelkoningin heeft namelijk bekend gemaakt nu nóg meer juice te gaan spillen via een nieuw kanaal, samen met journalist en -naar eigen zeggen- ‘goede vriend‘ Mark Koster. BN’ers en bankiers, maak jullie borst maar nat: De Juice Show is vanaf vandaag wekelijks te beluisteren via Podimo!

Yvonne Coldeweijer verdubbelt maandsalaris!

De Juice Show moet hét juicekanaal worden van de betaalde Podcastapp Podimo. De Deense podcastapp hoopt met Coldeweijer als exclusieve podcastmaker meer abonnees naar het platform te krijgen. En dat is fijn voor de roddelkoningin, want ook zíj heeft hiermee een goede deal te pakken. Podimo belooft haar exclusieve podcastmakers namelijk vijftig procent van de door de Premium leden gegenereerde omzet. Om je een beeld te geven: als Premium lid betaal je €5,- per maand om de exclusieve podcasts te beluisteren, als Premium+ lid betaal je ongeveer €10,- per maand. De populairste podcasts op Podimo hebben op dit moment zo’n 25.000 volgers. Zijn dit allemaal exclusieve luisteraars, is dit aantal volgers goed voor een inkomen van minimaal €62.500,- en maximaal €125.000,- per maand. Coldeweijer heeft inmiddels een groot aantal fans, blijkt uit het aantal volgers op haar Instagramaccount. Daar staat de teller namelijk op 590.000. You do the math, kaching!

Grote onthullingen en échte scoops!

Yvonne Coldeweijer is ontzettend enthousiast over de nieuwe weg die zij samen met Mark Koster zal inslaan. “Ik was dus zelf ook al lid, want ik luister vaak naar Moordcast van Dionne Slager (true crime stories, love it). En vanaf nu dus ook onze JUICE SHOW!” Over de show vertelt het duo: “We gaan juice bespreken, onze meningen, we gaan een beetje teams kiezen. En we gaan vooral grote onthullingen doen over de sterren en hun grote, grote misstanden.” Op haar Telegram-juicekanaal laat Coldeweijer weten: “In de podcast zullen we natuurlijk gaan juicen over de onderwerpen die er afgelopen week in het nieuws zijn geweest, of die ik zelf heb gebracht. Uiteraard bewaar ik de echte SCOOPS speciaal en alleen voor jullie, het Spionnenleger. De podcast wordt dus meer een soort verdieping in de vorm van een gesprek: waarom doen de BN’ers wat ze doen? Wat vinden we ervan?“.

Zie ook: Peter Gillis geeft mishandeling toe: ‘Massa is Kassa’ per direct van de buis!

Yvonne Coldeweijer
Via: lifeofyvonne