Wow: Zó zag Davina Michelle er 5 jaar geleden nog uit!

Davina Michelle begon haar carrière met een behoorl;ijk mislukt Idols-uitstapje. Niet het sterkste begin natuurlijk, maar het heeft haar misschien wel de ster gemaakt die ze nu is geworden. Dit weekend had ze haar zoveelste hoogtepunt dit jaar behaald door in Zandvoort het Wilhelmus te mogen zingen voor tientallen miljoenen mensen die wereldwijd voor de buis gekluisterd zaten. Eerder wist ze al haar plek te veroveren voor de rest van de wereld met een optreden bij het Eurovisie Songfestival. Hoewel de zaal daar niet vol zat vanwege corona zaten er wederomn tientallen miljoenen mensen vanuit de woonkamer mee te kijken.

Davina Michelle, maar dan 5 jaar geleden!

Maar we gaan even terug naar vijf jaartjes geleden, bij Idols. Ze heeft het een dag geschopt om op Bali een duet te mogen zingen. Maar daar gaat werkelijk alles mis wat er mis kan gaan. Ongemakkelijk gedans en valse noten volgens de jury Martijn Krabbé, Eva Simons, Jamai Loman en Ronald Molendijk. “Ik vond dit niet zo heel erg goed.” zegt Jamai. “Ik werd er eigenlijk een beetje ongemakkelijk van. Ik weet niet wat je aan het zingen was, maar soms ben je het ook gewoon echt kwijt.” zegt Molendijk. Einde avontuur:

Davina zorgt voor eigen succes

De rest is geschiedenis kunnen we wel stellen. Haar zangkunsten en performance zijn 360 graden gedraaid en Davina Michelle is tegenwoordig toch wel de allergrootste ster van Nederland aan het worden als ze dat al niet is. De blondine besloot namelijk haar eigen succes op te zoeken met video’s van haar zang op YouTube. En dat werkt. Zelfs internationale ster Pink merkt haar op wat haar geen windeieren heeft gelegd. Vervolgens verpletterd ze Nederland nog even in Beste Zanger en voilà, een wereldster in de maak!

Ingrepen

Ook haar uiterlijk heeft duidelijke updates gekregen. Wanneer je haar in de video’s van Idols ziet dan is te zien dat haar gezicht toch wel heel anders lijkt tegenwoordig. In verschillende interviews heeft de zangeres al aangegeven verschillende behandelingen gehad te hebben. Hier vallen onder andere fillers in haar jukbeenderen onder en lippen. Ook haar haren hebben een kleurtje gekregen. Of er verder nog andere ingrepen zijn geweest weten we niet.