Video: Gordon schreeuwend en smijtend naar ex: “Je hebt me pijn gedaan!”

Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer heeft weer een behoorlijk verhaal te horen gekregen, dit keer over Gordon en zijn ex-vriend. De wat turbulentere helft van Geer & Goor zit al een tijdje in Dubai en zou deze Kerst zijn ex-vriendje over laten vliegen voor een hereniging. Maar tijdens deze hereniging schijnt de boel volledig ontploft te zijn. De ex, Jeffrey, was samen met een vriendin naar de zanger gevlogen. Coldeweijer zegt het volgende: “De spion vertelde me dat Goor, Jeffrey en de vriendin in Dubai in een restaurant zaten en er een discussie ontstond. Jeffrey had gezegd dat hij was gekomen om hem te vergeven. Maar dat hij verder niet opnieuw een relatie meer met hem wilde. De zanger werd woest, want die voelde zich aan het lijntje gehouden. Hij had zelfs de tickets betaald. Hij werd zo boos dat hij in een vol restaurant een glas wijn in Jeffrey’s gezicht smeet.

Verhitte ruzie tussen Gordon en ex?

Coldeweijer vervolgt: “Jeffrey en de vriendin wilden per direct hun spullen ophalen uit het appartement en met de eerste vlucht naar terug naar huis. In het appartement liepen de spanningen hoog op.” Maar daar stopt het natuurlijk niet. De showbizzwatcher vervolgt haar verhaal betreft een video die ze in bezit zegt te hebben: “Jeffrey staat bovenaan de trap, verstopt voor Goor. Hij filmt naar beneden. Goor staat beneden te schreeuwen tegen de vriendin en gooit haar vervolgens zijn huis uit en knalt de deur dicht. Ik ontvang nog een video, gefilmd door de vriendin. Ze filmt de deur van het appartement en je hoort Jeffrey heel hard huilen. Hij kermt ‘je hebt me pijn gedaan’. Je begrijpt wel dat ik het te shockerend vind om de video’s te posten, maar deze zijn uiteraard in mijn bezit.” Daarnaast heeft Coldeweijer naar eigen zeggen ook verschillende foto’s ontvangen.

Foto’s en video in bezit!

Coldeweijer geeft aan: “Vervolgens ontvang ik foto’s van Jeffrey met schrammen op zijn gezicht, in zijn nek en op zijn handen. Volgens de spion heeft de vriendin bij de buren de politie gebeld. Zij zijn gekomen, maar wilden verder niks doen. Ik hoef je denk ik niet uit te leggen hoe dat werkt in Dubai als het gaat om twee mannen. Ik heb beiden in de dm dit verhaal voorgelegd en om en bevestiging gevraagd. De vriendin bevestigt het verhaal en Jeffrey bevestigt alleen dat hij eerder is teruggekomen, maar wil verder geen commentaar geven.” Gordon zou tot dusver niet hebben gereageerd op de geruchten maar zou dit ook niet ontkennen laat Shownieuws weten. Hieronder meer:

Zie ook: Lullig: Gordon uitgelachen door Bridget Maasland vanwege deze foto!


(via)