Via deze kaart kun je overal het vliegtuig van John de Mol volgen

John de Mol heeft een eigen privévliegtuig en deze wordt niet alleen door John zelf gebruikt. Linda zou na haar uitspraken in de media van de afgelopen tijd ook even het land willen ontvluchten. Om te voorkomen dat er op Schiphol allemaal foto’s van je gemaakt worden, kun je natuurlijk ook het vliegtuig van broerlief pakken. Yvonne Coldeweijer is er via haar “spionnen” achter gekomen waar Linda heen gegaan is. Op Instagram schrijft de showbizzwatcher: “Linda verblijft de afgelopen dagen in Parijs. Na de BOOS-uitzending is ze samen met haar dochter in een privéjet gestapt en naar Parijs gevlogen. Waar haar vriendin een appartement heeft.” Wanneer we terugzoeken in de nieuwsberichten vinden we dat John in 2015 een nieuw vliegtuigje op de kop getikt heeft voor 50 miljoen. Het gaat om een Falcon 7X van de Franse vliegtuigbouwer Dassault welke ook wel een superdeluxe vliegtaxi genoemd wordt.

Vliegtuig John de Mol volgen, het kan!

Verder kunnen we vinden dat de jet met straalmotoren een bijzonder registratienummer heeft. Dit is namelijk PH-TLP, wat op het eerste gezicht niet zo bijzonder lijkt. Maar de laatste drie letters staan voor TALPA. Alsof je een gepersonaliseerd nummerbord op je auto hebt, maar dan op je privéjet. Met een topsnelheid van 900 km/uur en een bereik van 11.000 kilometer zijn er dus flinke afstanden af te leggen vanaf Schiphol. Afgelopen week is het toestal van Amsterdam naar Parijs naar Mozambique naar Parijs en weer naar Antwerpen gevlogen. Het gaat om onderstaand vliegtuig welke door middel van het registratienummer te volgen is via ‘adsbexchange’. Onderaan dit artikel de link naar de site waar je alleen het registratienummer hoeft in te voeren om álle gegevens op te halen. Hierdoor kunnen de vluchtgegevens van bijvoorbeeld Elon Musk iedere dag op Twitter terecht komen.

Zie ook: Zien: Dit is de “geheime locatie” waar Linda de Mol zich schuil gaat houden!

Volg hier ieder vliegtuig waarvan je het registratienummer maar kent! De video hierboven legt uit hoe de site precies werkt en wat je allemaal kunt opvragen.