Tijdlijn: Dé nacht dat Lil Kleine zijn vriendin Jaimie Vaes mishandelde!

Heel social media staat er vol mee, berichten over Lil Kleine en Jaimie Vaes. De rapper zou zijn vriendin en moeder van zijn kind hebben mishandeld in een hotelkamer op Ibiza. Maar wat is er precies gebeurd? Verschillende ooggetuigen laten nu puzzelstukjes op zijn plek vallen waardoor er een tijdlijn te maken is. Jaimie Vaes is rond 11:30 de lobby van het hotel in komen rennen, bebloed en vol kledingscheuren, samen met zoon Lio. Ze heeft daar om een taxi gevraagd, vermoedelijk om aangifte te doen. De politie werd gebeld door het hotel. De Spaanse politie is toen rond 01:30 op zondag gearriveerd in het hotel om de rapper op te pakken, maar die had zich verstopt. Het personeel van het hotel zou de politie geholpen hebben met de speurtocht. De rapper werd gevonden in een andere hotelkamer waar meerdere feestgangers waren op een illegaal feestje.

Lil Kleine had zich verstopt op illegaal hotelfeestje?

Shownieuws heeft meer informatie over een ooggetuigen die meer laat weten. Diegene zegt: “Na een tijdje klopte ze op een van de deuren en er deed een vrouw open die zei Lil Kleine niet te kennen. Ze zou haar kamergenoten vragen of iemand hem kent.” Er zouden rare geluiden hebben geklonken en toen de vrouw na 1 minuut en wat geklop nog niet open deed heet de politie de deur geforceerd. “Iedereen had zich in kasten en achter gordijnen verstopt voor de politie. In deze kamer vonden ze ook een verstopte Jorik..”

Hij stond te trillen op zijn benen!

Maar daar blijft het niet bij: “Hoewel we een grote mond hadden verwacht omdat hij eerder heel luidruchtig en onbeschoft was, zei hij nu niks en stond hij te trillen op zijn benen. Voor ze hem zijn handboeien omdeden vroeg hij of hij vrij zou mogen als Jaimie haar aanklacht in zou trekken. Toch namen ze hem mee, omdat geweld tegen vrouwen erg serieus wordt genomen in Spanje. Later werd in hun kamer veel gebroken glas en bloed gevonden.”

Zie ook: Mislukte ontsnappingspoging Lil Kleine uit handen van Spaanse politie vastgelegd!