Televisie-carrière van Natacha Harlequin voorbij: ‘Over en uit bij Shownieuws!’

Natacha Harlequin heeft zich door Ali B voor het karretje laten spannen om zijn advocatenteam te komen versterken. Ze had moeten fungeren als een soort spreekbuis naar de kijker thuis maar dat is niet helemaal lekker gelopen. De kritiek op Natacha de afgelopen tijd was enorm. Victor Vlam: “Je doet dit niet zomaar uit vrije wil. Ik denk dat ze heel veel spijt hiervan heeft. Echt heel veel spijt, want dit is echt gigantische reputatieschade voor haar.Youp van ’t Hek: “Dat een heuse advocate, die ook regelmatig als een soort objectieve deskundige roddeltante aan de dagelijkse achterklaptafel van SBS zit, de knuffelmarokkaan helpt om zo goed mogelijk over te komen bij het kappersblaadjesjournaille? Madurodam is inderdaad onze hoofdstad.

Johan Derksen: “Die voegt bij tv niks toe, maar hier ook niet. Die is overal volledig overbodig. Dat is ook knap hoor!René van der Gijp : “Zij heeft zich compleet belachelijk gemaakt. Dit is heel triest dit.Yvonne Coldeweijer stippelt aan: “Zij is een overbodige meid. Ik hoop niet dat ze haar veel betalen. Als je hiervoor betaalt, dat snap ik niet. […] Zouden ze nou haar gevraagd hebben voor een mediastrategie? Zij weet daar helemaal niks van.” Zo kunnen we wel even doorgaan…

Toekomstvoorspelling voor Natacha Harlequin

Maar wat zijn nu de gevolgen voor Natacha? Imagoschade is natuurlijk één ding, maar waar leidt die imagoschade toe? Vooralsnog lijkt het dat Natacha het vervolg van haar televisie-carrière op haar buik kan schrijven. Tina Nijkamp, oud zenderbaas van SBS, denkt er als volgt over: “Natacha Harlequin is nog één keer te zien geweest bij Shownieuws na die uitzending die toch wel tot ophef leidde.

Tina heeft Talpa gevraagd: “Ik heb dus gevraagd aan Talpa of we haar überhaupt nog wel terugzien bij Shownieuws en toen kreeg ik toch een heel vaag antwoord terug: ‘Ja, alleen we weten dat niet van tevoren, er moet een onderwerp zijn.’ Ik vond het heel vaag en ik denk dat SBS 6 er ook nog niet uit is of ze Natacha weer aan tafel willen hebben of dat het gewoon over en uit is voor haar bij Shownieuws. Ik kreeg in elk geval geen bevestiging dat zij daar binnenkort weer aan tafel zit. De agenda en wanneer zij daar dan weer zou zitten, want daar vroeg ik specifiek naar, kon niet overlegd worden. Ik vond het een vaag verhaal.” Tina legt uit: