Schokkend bericht over Mark Gillis: ‘Arts krijgt Mark niet uit coma, familie moet beslissen’

Afgelopen week werd bekend dat Mark Gillis, de zoon van vakantieparkmagnaat Peter Gillis, in het ziekenhuis terecht is gekomen in kritieke toestand. Mark zou kampen met een ernstige longontsteking waarvoor de artsen hem in een kunstmatige coma hebben gebracht. Dit is een bijzonder ingrijpende behandeling maar dit zou noodzakelijk zijn geweest om de antibiotica zijn werk te kunnen laten doen.

Peter heeft vorige week een update gegeven: “Al snel bleek dat zijn toestand zo ernstig was dat hij moest worden overgebracht naar de intensive care. Helaas verslechterde zijn situatie verder, waardoor het noodzakelijk werd geacht hem in een kunstmatige coma te brengen. We hopen op een spoedig herstel, maar op dit moment is de situatie nog steeds kritiek.

Vandaag een update over Mark Gillis

Sinds de update van Peter is het stil gebleven rondom de berichtgevingen omtrent Mark en zijn toestand. Toch verschenen er dit weekend behoorlijk schokkende artikelen op verschillende social media over een verslechterde toestand van Mark. Titels als “Artsen krijgen Mark Gillis niet meer wakker uit coma: Familie gaat beslissen.” kwamen veelvoudig voorbij. Juicekanaal Reality.FBI heeft dit bij betrokkenen nagevraagd en dit blijkt niet waar te zijn. De familie komt mogelijk vandaag met een nieuwe update over de situatie van Mark.

Reality.FBI meldt: “Omdat we al de hele dag dit soort berichten binnenkrijgen en het als een lopend vuurtje rondgaat, hebben we dit nagevraagd bij direct betrokkenen. Zij zeggen dat er niets van waar is. De familie is van plan om morgen met een update te komen over de situatie van Mark.” Laten we hopen dat de onderstaande berichtgeving inderdaad niet klopt en dat er inmiddels verbetering is voor Mark!

Mark Gillis