Samantha de Jong klapt uit de school: “Werd gedwongen geprostitueerd!”

Samantha de Jong is een hele tijd geleden opgepakt samen met haar vriend Robbie vanwege vermoedens van heling. Bij Juicechannel kwam afgelopen maand al een vraag binnen om duidelijkheid betreft de afwezigheid van Barbie te verklaren op social media. Juicechannel wist meer te vertellen: “Samantha is weer verliefd op een nieuwe man. Haar vorige liefde zit op dit moment vast en daarom heeft ze alvast een andere vent aan de haak geslagen. Deze zat wel alleen nog in een relatie. Maar joh, wat maakt het uit!” We zijn alweer een aantal weken verder en het juicekanaal Reality.FBI houdt ons op de hoogte. Gisteren plaatste het kanaal: “Morgen staat Robbie, het vriendje van Barbie, terecht voor o.a. het schenden van de voorwaarden van een eerdere vrijlating. Maar ook een recente diefstal komt aan bod. Een aantal weken geleden vond er een diefstal plaats van meerdere gereedschappen. Barbie werd daarbij ook meegenomen.

Vriendje Samantha de Jong achter slot en grendel!

De zitting zou vanmorgen om kwart voor tien hebben plaatsgevonden in Den Haag en de uitspraak is niet mals. Reality.FBI vervolgt de berichtgeving: “Robbie is deels veroordeeld voor de gereedschapsdiefstal van eerder dit jaar. Er werden op twee locaties gestolen gereedschappen gevonden. Voor de ene locatie is hij vrijgesproken. Voor de ander is hij veroordeeld voor de duur van de dagen dat hij in voorarrest zat. Dus eigenlijk ‘geen straf’” Echter heeft Robbie al vaker dingen gedaan die niet door de beugel kunnen: “Hij moet wel gewoon een gevangenisstraf uitzitten van 1 jaar, uit een eerdere veroordeling. Zijn compagnon heeft de ‘schuld’ op zich genomen en verklaard dat hij het gedaan had en heeft de 6 maanden gekregen die eerder voor Robbie werden gevraagd.” Samantha zelf zou niet bij de zitting aanwezig geweest zijn. Logisch gezien de eerdere berichtgeving van Juicechannel. Barbie heeft echter zonet van zichzelf laten horen.

Hond gestolen… en nog wat…

Naast het nieuws dat de vriend van Barbie voor een vrij lange tijd de bak in moet is er meer gaande in het leven van de blondine. Zojuist heeft Barbie een bericht geplaatst op Instagram: “Lieve jongens en meisjes, wie heeft mijn hond. Mijn hond is gestolen door drie psychopaten.” Het lijkt er dus op dat er mensen zijn die volgens Barbie haar hond hebben meegenomen. De blondine plaatst er een video bij ter herkenning. Echter denkt Barbie al te weten wie deze mensen zijn en heeft meer informatie. Barbie vervolgt: “Deze drie mensen zetten ook meisjes gedwongen in de prostitutie, ik was daar ook het geval van. Deze mensen heten Tony, Nancy en Sander.” Om de aandacht weer op de vermissing van haar hond te vestigen vervolgt Samantha de Jong haar verhaal: “Alsjeblieft, herken jij deze hond, DM mij!” Hieronder meer:

Zie ook: Foto: Monique Westenberg ontmoet nieuwe scharrel van Dré in New York!