Rachel Hazes online uitgekotst vanwege gelekte foto’s en gesprekken over Monique!

De uitspraken van Rachel Hazes en André Hazes over Monique Westenberg dat ze “moet werken voor haar geld” vallen niet bij iedereen even lekker. Rachel zou tegen Story gezegd hebben dat de alleenstaande moeder en ex-schoondochter Tikkies naar haar zoon stuurt voor van alles en nog wat. Ook zegt ze dat André haar in zijn villa laat wonen en in zijn Range Rover laat rijden terwijl hij dat niet hoeft. Ook zou Monique alimentatie en geld voor haarzelf ontvangen van de zanger. Yvonne Coldeweijer heeft eens even gegraven in de posts op Instagram van de zanger om te laten zien wat er nu precies zo misselijk is aan deze uitspraken van de moeder van André. En twéé posts vallen behoorlijk op.

“Rachel Hazes is onzin aan het verkondigen

In een oude post bedankt hij bijvoorbeeld de manager van zijn bedrijf, Monique. “Ik wil je even hardop bedanken. bedanken dat je in mijn leven bent gekomen als liefde. Maar ook zeker bedanken voor de manier waarop je je inzet voor mij. 16 maart begonnen wij samen AGJ Produkties. 0 euro stond er op mijn account. Haha, 0 euro… Wij wisten beide niet hoe dit zou eindigen. Maar we hebben het in ieder geval zo geflikt dat we de huur kunnen betalen. We runnen niet alleen een huishouden samen, maar ook een bedrijf. Wat inhoud dat we 24/7 samen zijn, iets wat ons uit elkaar had kunnen drijven, maar ons juist nog dichter bij elkaar heeft gebracht. Nou, jij bent de beste manager die ik mij kan wensen. je geeft je met hart en ziel. Je bent niet alleen een goud wijf, maar ook een gouden partner.” Te zien in de Twitter-post onderaan dit artikel.

Range Rover is niet van André Hazes

Wanneer je iets weggeeft, dan is het niet meer van jou. Dat is natuurlijk niet meer dan logisch. Monique heeft schijnbaar zoveel input gehad in het bedrijf en het succes van de zanger dat ze een bedankje kreeg. Een flink bedankje in de vorm van een Range Rover. Hij schreef destijds onder andere: “Wij slaan ons overal doorheen, altijd. Ik ben je dankbaar voor je liefde, voor mij en voor onze kinderen. Voor je keiharde werkzaamheden voor mij. En deze gedachtes zetten mij aan het denken. De mis van, lekker keihard wijf en de veiligheid van onze zoon, heb ik je dit kado mogen geven. Er is een wens uitgekomen dat ik dit aan mijn vrouw mag geven.” Zie de desbetreffende post onderaan dit artikel!

Rachel Hazes