Rachel Hazes belandt in nachtmerrie: ‘Horeca avontuur in Spanje ten einde!’

Als er één plek is op de wereld waar je Rachel Hazes zou neerzetten, waar zou dat dan zijn. In het ordinaire Torremolinos natuurlijk, daar waar heel tokkie-Nederland vakantie viert en daar waar Rachel een brasserie heeft overgenomen en het omgedoopt heeft tot Casa Hazes. Juist, Rachel loopt nog altijd te sleuren met de achternaam van de man die vlak voor zijn overlijden van haar wilde scheiden. Tenminste, dat is gebleken uit de talloze berichten in de media. Rachel houdt altijd nog vol dat zij en André voor het leven bij elkaar waren gebleven. Rachel heeft de brasserie destijds overgenomen van Melanie Beense, de dochter van volkszanger Peter Beense. Echter lijkt er nu serieus stront aan de knikker. Je raadt het al, Melanie en Rachel hebben knallende ruzie. Afgelopen weekend heeft Rachel de ‘officiële opening’ gehouden van haar brasserie en je mocht er alleen komen op uitnodiging.

Rachel Hazes heeft alweer ruzie!

Rachel heeft dus ál haar vrienden uitgenodigd. Je zou je kunnen afvragen wie daar nog van over zijn, veel familie zal er niet tussen hebben gezeten. De grote afwezige was dus ook de oud-eigenaresse Melanie. Evert Santegoeds weet meer: “Het was een private party voor ‘al haar vrienden’. Je moest er echt voor uitgenodigd worden om erbij te zijn en ‘al die vrienden’, wie zijn dat tegenwoordig? Dat André en Rox er niet bij zijn, ja… Maar dat de vorige eigenaresse Melanie, de dochter van Peter Beense, er niet is, gaf ons wel te denken. Juist zij zou helpen met het opstarten van de zaak. Ze wil niet zeggen wat er dan is en ook Peter Beense wil er niets over zeggen, Rachel zelf al helemaal niet. Er is wat gebeurd maar ik weet niet wat.

Hoe nu verder?

Het lijkt er dus op dat het horeca avontuur voor Melanie vroegtijdig is afgelopen door een ruzie met Rachel Hazes. Evert ziet dat het mis is: “Je ziet ze hier trots poseren op het moment dat de overdracht plaatsvindt, daar staan ze nog in de deuropening, maar of ze nu nog door één deur kunnen wagen we te betwijfelen.” Kijkers van Shownieuws zijn niet verrast dat Rachel nu alweer ruzie heeft met Melanie. Sterker nog, kijkers vermoeden dat Rachel ook daar ruzie zal maken met de rest van het personeel wanneer het even niet goed gaat. Ene Suzan stelt: “Kwestie van tijd voor Rachel met iedereen ruzie heeft daar, dan zit haar horeca avontuur er snel op daar in Spanje!” Hier meer: