Peter Gillis reageert op bericht dat zoon Mark Gillis ieder moment kan overlijden!

De zoon van vakantieparkmagnaat Peter Gillis ligt met een ernstige longontsteking in het ziekenhuis en is in kritieke toestand. In de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 juni is Mark met spoed naar de Spoedeisende Hulp gebracht. De jonge Massa is Kassa-ster dacht eerst een zware griep te hebben maar dat blijkt uiteindelijk een ernstige longontsteking te zijn. De artsen hebben direct onderzoek naar de oorzaak van de longontsteking gedaan maar hebben, uitgaande van de laatste berichtgeving, nog geen duidelijke oorzaak kunnen vinden.

Inmiddels is Mark in een kunstmatige coma gebracht, een beslissing die artsen niet lichtvoetig zouden nemen. Peter heeft een kleine update gegeven: “Al snel bleek dat zijn toestand zo ernstig was dat hij moest worden overgebracht naar de intensive care. Helaas verslechterde zijn situatie verder, waardoor het noodzakelijk werd geacht hem in een kunstmatige coma te brengen en te beademen. Dit gaf zijn lichaam de kans om te rusten en hopelijk snel te reageren op de antibiotica. Het is nog onbekend welke bacterie of welk virus hem zo ziek heeft gemaakt. De artsen en verplegers van de intensive care zorgen uitstekend voor hem en we blijven hopen op een spoedig herstel. Op dit moment vecht Mark nog voor zijn leven.

Update van Peter Gillis over zoon Mark Gillis

Sinds de update van Peter is het stil gebleven rondom de berichtgevingen omtrent Mark en zijn toestand. Toch verschenen er dit weekend behoorlijk schokkende artikelen op verschillende social media over een verslechterde toestand van Mark. Titels als “Artsen krijgen Mark Gillis niet meer wakker uit coma: Familie gaat beslissen.” kwamen veelvoudig voorbij. Juicekanaal Reality.FBI heeft dit bij betrokkenen nagevraagd en dit blijkt niet waar te zijn. De familie komt mogelijk vandaag met een nieuwe update over de situatie van Mark.

Reality.FBI meldt: “Omdat we al de hele dag dit soort berichten binnenkrijgen en het als een lopend vuurtje rondgaat, hebben we dit nagevraagd bij direct betrokkenen. Zij zeggen dat er niets van waar is. De familie is van plan om morgen met een update te komen over de situatie van Mark.” Laten we hopen dat de onderstaande berichtgeving inderdaad niet klopt en dat er inmiddels verbetering is voor Mark!

Mark Gillis