Ophef door gelekte video van Sarah van Soelen, nieuwe liefje van André Hazes!

Wie de laatste 2 dagen een beetje op het internet en social media heeft gezeten moet het wel hebben meegekregen. André Hazes is weer weg bij Monique Westenberg en de geruchten gaan dat hij al een tijdje een nieuw liefje heeft, Sarah van Soelen. Op zijn eigen social media schrijft de zanger hier het volgende over: “Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen. Die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat. Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.

Sarah van Soelen heeft naast André Hazes ook met een andere man wat gehad?

Er gaat nu een video van Sarah rond waarop ze te zien is met de ex-vriend van Monica Geuze, Lars Veldwijk. De geruchten gaan dat dit zelfs tijdens de relatie van de twee was. Dus voor het al uit was en terwijl de twee al een kind zouden hebben. Wat hiervan waar is durven we niet met zekerheid te zeggen.

Zie ook: Bridget Maasland plaatst foto van poes ná ophef over doorschijnend truitje!

André Hazes laat van zich horen

Verder laat de zanger weten hoe dit allemaal is ontstaan. Ook laat hij weten dat hij er altijd voor zijn zoontje zal blijven, hoe de situatie ook is tussen hem en Monique Wetsenberg. Hij schrijft “In mijn werk kan ik veel van mijzelf kwijt. En ik hoop mijn publiek nog veel moois te mogen brengen komende jaren. Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken. Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten. Waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan.

Kleine Dré

Hij vervolgt: “Ik laat door mijn breuk met Monique overigens niet mijn zoon in de steek. Het einde van een relatie tussen twee mensen betekent niet het einde van de relatie tussen een vader en zijn zoon. Die koester ik enorm en ik zal er van mijn kant alles aan doen om de fantastische band met André in stand te houden. Helaas is mij niet de kans gegeven om het mijn zoon in alle rust te kunnen vertellen. Daarbij was het nieuws al naar buiten en bevestigd zodat ik zelf ook direct met een verklaring moest komen.

(via)