‘Natacha Harlequin heeft grote zak geld van Ali B aangenomen en daar heeft ze spijt van!’

Natacha Harlequin is geregeld te zien op televisie. Ze deed mee aan praatprogramma’s, waaronder Pauw, Jinek en De Wereld Draait Door. In 2019 was ze vaste gast in het eerste seizoen van het programma Ladies Night van Net5. Anno 2020 was ze meermaals gast bij Op1. Op 31 augustus 2020 was haar eerste uitzending als presentator en gespreksleider, samen met Mart Grol, van het dagelijkse live-televisieprogramma Dit Vindt Nederland! van SBS6. Omdat de kijkcijfers tegenvielen was de laatste uitzending op 9 oktober. Sindsdien maakt ze onderdeel uit van het deskundigenpanel van Shownieuws. Harlequin is dus advocaat en heeft onlangs de zaak van Ali B aangenomen. Is dat wel verstandig? Gezien de reputatie van Ali B en hetgeen waar hij van verdacht wordt blijkt het een slechte stap te zijn geweest. Sterker nog, mediacriticus Victor Vlam zegt dat ze vast heel veel spijt zal hebben dat ze een grote zak met geld heeft aangenomen van Ali.

Natacha Harlequin heeft spijt!

Harlequin blijkt niet de zaak van Ali te leiden maar schijnt meer een soort veredelde pr-vrouw te zijn geworden voor Ali. Schrijnend en een g√™nante vertoning volgens Victor Vlam. Victor in De Communicado’s podcast: “Het voelt alsof je eigenlijk een soort van stoeltje koopt in Shownieuws om jouw geluid vervolgens te laten horen daar. Dat is misschien een mogelijkheid die Ali B heeft, omdat hij jarenlang als artiest een hoog gage heeft gekregen. Dat is vermoedelijk iets wat de vermeende slachtoffers zich niet kunnen veroorloven en dat voelt dan toch een beetje wrang dat hij daardoor zijn geluid veel prominenter kan laten horen. Zij is gewoon de woordvoerder van Ali B in de media. Dat is feitelijk haar taak. En ze zal een omhooggevallen woordvoerder zijn, want ze zal natuurlijk hier ontzettend veel geld voor hebben gekregen. Je doet dit niet zomaar uit vrije wil.

Reputatie van Natacha Harlequin beschadigd!

Victor denkt dat Natacha heel veel spijt heeft: “Ik denk dat ze heel veel spijt hiervan heeft. Echt heel veel spijt, want dit is echt gigantische reputatieschade voor haar. Kijk, de kracht van Natacha was nou altijd dat ze redelijk was. Kijk, bij elke advocaat weet je dat die een bepaald belang vertegenwoordigt. Maar soms denk je toch van: ik luister naar die persoon omdat ik wel denk dat die probeert een redelijk punt over te brengen. Het probleem is met dit: als jij je laat inpakken door Ali B en dat je gewoon feitelijk een hele grote zak met geld van hem aanneemt en dan alles gaat roepen wat hij wil horen, want dat is nu het beeld dat wordt geschetst‚Ķ Ja, dat is natuurlijk niet meer redelijk. Dat komt gulzig over. Dat komt ook heel erg immoreel over. Dat tast dat imago aan. Ze had echt een hartstikke goed imago. Ja, dat is echt aangetast hierdoor.” Hier meer: