Multimiljonair Frans Duijts vindt dat hij te weinig verdient: ‘Niet in verhouding!’

Frans Duijts heeft vorig jaar zijn imago voor goed gesloot. Frans had namelijk altijd het imago van een eerlijke harde werker die naast zijn succesvolle zangcarrière nog gewoon doorbikkelde met zijn eigen sloopbedrijf. Dat kan je van veel andere artiesten niet zeggen. Toch zijn er maar weinig mensen die zoveel pochen met hun rijkdom als onze Fransie. Vorig jaar heeft hij namelijk speciaal Shownieuws uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens het ophalen van zijn nieuwe peperdure Ferrari.

Wanneer je als zanger rondrijdt in een Ferrari vinden mensen daar natuurlijk al wat van, maar om er zó mee te pochen is natuurlijk wel van een ander level. Toch is het allemaal nog niet genoeg voor Frans. In een nieuw item in Beau Monde stelt hij namelijk dat hij veel te weinig geld krijgt voor zijn werk.

Stinkend rijke Frans Duijts klaagt over inkomen

Frans stelt dat het allemaal maar magertjes is: “Als mensen aan mij vragen hoe het met me gaat, dan zeg ik vaak: ‘Hard werken, weinig verdienen.’ Natuurlijk, ik verdien hartstikke goed. Maar kijk je naar de uren die ik elke week draai, dan is het niet altijd in verhouding. Vorig jaar heb ik in totaal 163 optredens gedaan. Dat is best een heleboel en daarnaast doe ik ook nog allerlei andere dingen.” Frans is inmiddels goed, volgens verschillende sites, voor ruim 2 miljoen euro. Maar dat is te weinig volgens Frans.

Frans stelt dat hij té hard werkt voor zijn geld: “Verschillende likeuren en shotjes exporteren naar veertien landen… Voor de hobby handelen in onroerend goed. Ik ben altijd druk en aan het ondernemen, dus ik werk gewoon veel. Kijk, in eerste instantie werk je hard om de top te bereiken. Maar als je daar in de buurt komt, moet je misschien nog wel harder werken om daar te blijven. Er is een team van 23 mensen continu bezig met het merk Frans Duijts.” Waar de een als hobby in de tuin werkt doet Frans voor de hobby handelen in ontroerend goed. Juist. Frans en zijn Ferrari: