Marco Borsato pakt de liefdesdraad weer op, met deze oude bekende!

Marco Borsato is alweer eventjes vrijgezel. Na een turbulente periode vanwege meerdere affaires die aan het licht zijn gekomen is zijn huwelijk met Leontine voorbij. Het gaat hierbij om de blonde Denise Boekhoff met wie hij vóór Leontine ook al een relatie heeft gehad. Toen de zanger zijn huis uit ging om te wonen bij zijn moeder, was dat géén onbekende plek voor hem. Hij heeft hier namelijk al eerder gewoond met de desbetreffende dame. Het mooie eraan, Denise woont nog praktisch om de hoek waardoor ze “buren” zijn geweest. Hoogstwaarschijnlijk is het contact hierdoor weer aangewakkerd tussen de twee.

Marco Borsato terug bij zijn ex?

Onder foto’s van Denise op social media zijn dan ook verschillende reacties van de zanger te lezen. Hij schrijft bijvoorbeeld “Prachtig ben je nog steeds!”. De blondine heeft voorheen al eens met Story gesproken over de zanger waar ze in zijn moeilijke perdiode erg mee te doen had. Ze gaf destijds het volgende aan: “We hebben samen een heel belangrijke periode doorgemaakt. Dat je elkaars eerste liefde bent, maar ook zijn doorbraak. Er waren zoveel mooie momenten die we samen mochten meemaken. Dat blijft speciaal. Ook als je niet meer samen bent en je met een ander gelukkig wordt.”

Zie ook: Dionne Stax in de steek gelaten, vriend terug bij ex-vriendin!

Komen de twee weer bij elkaar?

Het mag duidelijk zijn dat er wel wat bloeit tussen de twee. Ook het volgende heeft ze aan het weekblad aangegeven: “Het klopt dat we contact hebben. Maar niet fysiek. Ik ben vrijgezel en dat leventje bevalt me goed. Marco en ik hebben elkaar ook niet gezien. Ik weet dat hij nu in Alkmaar woont. Maar ik ben niet bij hem thuis geweest. Wel appen we veel, en af en toe een belletje. Marco wil vooral veel rust en dat gun ik hem. Ik hoop dat hij er snel bovenop komt.”