Lil Kleine graaf eigen graf met ‘agressief interview’ bij Renze Klamer!

Lil Kleine mocht gisteren aanschuiven bij Renze Klamer om zijn eerste interview én televisieoptreden van zijn ‘comeback’ te geven. De rapper heeft een documentaire laten maken, en daar wil hij graag wat over kwijt. Renze begint met de opvallende vraag aan Jorik wat hij komt doen: “Ik wil het hebben over de documentaire, ik wil mijn verantwoordelijkheid nemen en ooit moet je hier weer zitten, dus wat is dan het goede moment? En ik zit hier ook een beetje omdat jullie dat hebben gevraagd.Renze is van mening dat Jorik zélf heeft gevraagd om langs te komen: “Echt waar? O, ik dacht dat wij werden benaderd door jullie, dacht ik.” Jorik denkt van niet, wij vermoeden van wel. Renze vraagt zich af waarom Jorik niet stopt met drinken wanneer hij zóveel problemen veroorzaakt: “Ik hoef niet de ideale schoonzoon te worden. Ik wil gewoon mezelf blijven.

Lil Kleine wil een beetje verbeteren, maar niet echt…

En hoe zorgt Jorik dat hij zichzelf blijft? Door te drinken: “Als ik nu tegen jou zeg dat ik ga stoppen met drinken en dat ik de ideale schoonzoon word, dan lieg ik tegen jou en heel Nederland.” Jorik geeft aan dat hij niet meer snuift: “Je wil mijn eerlijke antwoord en ik heb tot nu toe niet gebruikt en wel gedronken. Als je mijn eerlijke antwoord wil weten: ik zal altijd een drankje blijven drinken, ja. Hoe graag Nederland ook wil horen dat ik dat niet ga doen, ik ga niet liegen hier, snap je?” Juist, in 2 zinnen heeft Jorik 4 keer gezegd dat hij niet gaat liegen. Liegt hij? Dan begint het interview een beetje te kantelen naar vrij ongezellig.

Jorik blijft zuipen

Renze snapt niet dat Lil Kleine blijft zuipen: “Maar als het elke keer een probleem wordt en je zegt: ‘Mijn zoontje komt op één’, dan is jouw zoontje toch uiteindelijk belangrijker dan drank?Jorik wordt pissig: “Ja, tuurlijk, maar wat heeft het voor nog een probleem opgeleverd dan?Renze benadrukt zijn drankprobleem: “Nou ja, ik kijk alleen de docu en dan hoor ik jouw manager zeggen: ‘Die drank, dat gaat niet goed, Jorik. Het is te veel, je bent de hele tijd dronken.’” Jorik boos: “Ja, oké. Nee, oké. Maar mijn zoontje komt sowieso op één. Het is een rare vraag om te zeggen: ‘Wat vind je belangrijker: drank of je zoontje?’” Renze vindt van niet: “Ja, dat weet ik niet. Ik weet niet hoe jullie de zorg verdelen bijvoorbeeld, maar het lijkt me als dan je zoontje bij jou is, dat je dan zegt: ‘Dan drink ik geen druppel’, bijvoorbeeld.Jorik: “Bijvoorbeeld.” Ook de kijkers was niet blij met Jorik op beeld:


Via Mediacourant