Herman uit Idols is nog steeds ‘A Dancer’ én te boeken voor je verjaardag!

Herman Berghuis aka ‘I’m a dancer’ uit Idols werd als danser-zanger bekend, nadat hij op 20 december 2003 deelnam aan de auditierondes van het tweede seizoen van het televisieprogramma op RTL 4. Dit deed hij met zijn vertolking van het nummer “Into the Groove” van Madonna. Hij bleef steken in de auditieronde. Tijdens het programma werkte Berghuis samen met zeven andere afgewezen kandidaten aan een clipje in het voetbalstadion GelreDome van voetbalclub SBV Vitesse in Arnhem. Zij zongen daar, in de pauze van de wedstrijd Vitesse-PSV, op de middenstip het nummer “The Best” van Tina Turner. Deze clip werd op 10 januari 2004 in het programma uitgezonden. Daarna kwam zijn eerste cd-single uit, een duet, getiteld Safesex (februari 2004) samen met Johan Vlemmix. Tot zover zijn carrière, dachten we.

Herman uit Idols nog steeds te boeken!

Natuurlijk willen we weten hoe het met de beste man gaat deze dagen. Maar allereerst gaan we uiteraard eerst even terugblikken op zijn hoogtijdagen waarin we kennis mochten maken met dit uitzonderlijke zang- en danstalent welke Nederland rijker is geworden in 2003:

Een eigen nummer

In het derde seizoen van Idol kwam Herman met zijn eigen nummer. Dat is dan ook precies waar iedereen hem van kan herinneren. Naast zijn zangtechnieken kunnen we hierin natuurlijk ook genieten van de uitzonderlijke danspasjes van Herman. het nummer heet dan ook ‘I’m a dancer’:

Herman boeken voor je verjaardag

We hebben natuurlijk even opgezocht hoe het nu met de beroemde ‘dancer’ gaat. Er is niet héél veel over hem te vinden naast een paar video’s van 2 jaar geleden. Maar zoals je kunt zien is hij zijn danspasjes nog niet verleerd. Hij is schijnbaar ook te boeken als artiest, in de tweede video zie je hem met de, minstens zo, getalenteerde Udo de Beatboxer optreden. De enige website waar we hem ’te boeken’ zien staan is ‘multiartist.nl’, maar er staan helaas geen bedragen bij: