Heftig: Náást Ali en Marco ook déze naam in The Voice-zaak genoemd!

Het is goed mis bij The Voice, het nieuws heeft inmiddels het hele land bereikt dat de stekker er voorlopig uitgetrokken is. Veelgenoemde namen zijn Ali B en Marco Borsato, maar het schijnt hier niet bij te blijven. RTL heeft het volgende statement naar buiten gebracht: “Op woensdag 12 januari jl. heeft de redactie van het BNNVARA-programma BOOS een mail aan ons gesturd met aantijgingen van grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik rondom TVOH. De aantijgingen zijn zeer ernstig en schokkend en waren niet bekend bij RTL.” Uiteraard heeft BOOS-voorman Tim Hofman hier direct een post over geplaatst. Hij schrijft: “We hebben hier ontzettend lang en zorgvuldig aan gewerkt. Aankomende donderdag zenden we onze aflevering over TVOH uit. Later vandaag volgt meer info.” Op social media komt er al een boel informatie binnen bij de welbekende juicekanalen, zoals Yvonne Coldeweijer.

Nog meer namen genoemd in zaak van The Voice!

Coldeweijer schrijft: “Via omroepspionnen hoog in rang heb ik bevestigd gekregen dat deze aflevering gaat om misbruik bij TVOH betreffende Ali B.” Een andere roddelkoning, Fawrynotsawry, laat het volgende weten: “Iedereen noemt Ali zijn naam, maar hij is zeker niet de enige in dit verhaal! Alle betrokkenen hebben een brief ontvangen van BNN VARA. De namen zijn: Marco, Ali B en hou je vast: Jeroen Rietberger (de man van Linda de Mol). De laatste naam zit dus in de band van The Voice. Wat een zooitje.” Hieronder het bericht van Tim Hofman, daaronder het bericht van Fawry:

UPDATE: Tim Hofman plaatst zojuist onderstaand bericht: “Bandleider Jeroen Rietbergen erkent de beschuldigingen en stapt per direct op.

Zie ook: Foto: “Met deze bekende dame heeft Ali B het héél gezellig gehad!”