Glennis Grace neemt wraak op Ladies of Soul: ‘Schandalig!’

Glennis Grace heeft pijnlijk nieuws gekregen van haar vriendinnen uit de zanggroep Ladies of Soul. Glennis mag namelijk niet meer meedoen en is hierbij uit de groep geknikkerd en zelfs al vervangen voor een ander. De groep bestond uit Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer. Voorheen maakte ook Trijntje Oosterhuis deel uit van de Ladies of Soul, maar die verliet de groep in 2017 om zich te focussen op haar solocarrière. Inmiddels heeft Glennis plaats moeten maken voor Trijntje Oosterhuis die haar oude plekje weer heeft ingenomen. Een klap in het gezicht van de toch al gehavende Glennis. Die moet het nu namelijk zien te rooien met haar eigen solocarrière. Zoals je misschien wel weet, die heeft een paar rake tikken gekregen nadat Glennis een plaatselijke Jumbo kort en klein geslagen heeft. Wat is er aan de hand?

Glennis Grace vervangen in Ladies of Soul

Bart Ettekoven weet meer: “Het is wel grappig, want ik kreeg van de week een mail binnen over een presentatie binnenkort van een nieuwe samenstelling van de Ladies of Soul. Er komt dus een perspresentatie en daar wordt een nieuwe versie van de Ladies of Soul gepresenteerd. De dames gaan dus weer door. Ze willen volgend jaar weer naar de Ziggo Dome met dit viertal, maar of Glennis daarbij zit, is maar zeer de vraag. Ze doen een beetje geheimzinnig over de samenstelling. We hebben uit zeer betrouwbare bron vernomen dat Glennis waarschijnlijk niet een van de dames is die daar zal staan en dat is opmerkelijk, omdat zij zelf natuurlijk voor onze camera nog niet zo heel lang geleden heeft aangegeven: ‘Ik wil wel weer heel graag en zou het heel leuk vinden.” Maar we willen natuurlijk weten wat Glennis zelf heeft te zeggen nu ze definitief vervangen is…

Glennis zou het zelf heel anders gedaan hebben…

Evert Santegoeds meldt dat het rommelig is gegaan: “Een van de pijnpunten die ik hoor is dat ze tegen Glennis gezegd hebben: ‘We zouden het zo fijn vinden als jij zegt dat je je terugtrekt.’Glennis hield zich echter stil, tot nu: “Het neemt niet weg dat het natuurlijk wel pijnlijk is wat er nu gebeurt. Ik wist al een tijdje dat ik er niet bij zou zitten. Gisteren zag ik ook de aankondiging en normaal gesproken zit ik daarbij, weet je, en weet ik hoe spannend het is voor ons. Dus gisteren had ik ook wel een beetje een off day. Het is pijnlijk. Ja, ik had gewoon gehoopt… Ik was dan onderdeel van de groep en misschien heb ik makkelijk praten, maar ik had hetzelfde nooit gedaan.” Evert haalt nog even uit door te zeggen dat ‘Ladies of Soul’ een ‘A-merk is waar Glennis Grace dus niet bij past. Ladies of Soul-fans noemen het schandalig dat Glennis eruit gezet is: