Foto’s: Je gelooft nóóit wie het nieuwe vriendinnetje van Marco Borsato is!

Marco Borsato is het afgelopen jaar, of twee jaar, of zo iets, veel in de roddelbladen terecht gekomen. Dit vanwege talloze affaires die aan het licht gekomen zijn. Zijn vrouw destijds, Leontien, is een flinke poos geleden dan ook van hem gescheiden. Een insider heeft met weekblad Weekend gesproken over de vorderingen is het liefdesleven van zowel Marco als Leontien, en je gelooft het nooit. Marco heeft zijn spijtbetuiging bij Linda’s Wintermaand gedaan en dat blijkt gewerkt te hebben. De insider heeft verklapt dat de twee waarschijnlijk gewoon weer bij elkaar gaan komen. tenminste, de hoop zit er weer goed in.

Marco Borsato en Leontien

Hij laat het volgende weten: “Hij is zorgzaam en lief voor Leontine, hij maakt haar net als vroeger vaak aan het lachen, hij kookt voor haar. En Leontine waardeert dat. Ze is een vrouw die in alles wil voelen dat ze door haar geliefde gewaardeerd wordt, en op handen gedragen. Nu de kinderen groot zijn mist ze natuurlijk een stuk genegenheid in haar leven. En het is binnen de vriendenkring geen geheim dat ze die het liefst van Marco zou krijgen. e hopen echt dat het Marco en Leontine lukt elkaar definitief terug te vinden. Ze horen gewoon bij elkaar!” Artikel gaat verder onder de onderstaande foto!

Zie ook: Britt Dekker haalt genadeloos hard uit naar Marco Borsato!

Moeder Mary spreekt zich uit

Ook de moeder van de zanger heeft zich uitgesproken over de twee. Ze zegt in weekblad Story bijvoorbeeld: “Er is niks veranderd, Leontine zal altijd mijn schoondochter blijven. Marco en Leontine zijn wijs, verstandig en super lief tegen elkaar en tegen de kinderen. Ik kan geen koffiedik kijken maar als ze zo doorgaan komt het allemaal wel goed.