Foto: Nicol Kremers in het ziekenhuis: ‘Peter Gillis heeft Nicol geslagen!’

Peter Gillis en Nicol Kremers zouden volgens verschillende geruchten uit elkaar gaan deze Kerst. De twee hadden een romantische vakantie gepland, op kosten van weekblad Privé. Je zou denken dat een steenrijke vakantieparkmagnaat zo’n gesponsorde vakantie niet nodig heeft, maar financieel lijkt het niet voor de wind te gaan met Petertje. De ondernemer moet onder andere een dwangsom van een half miljoen euro betalen vanwege het huisvesten van arbeidsmigranten op park Prinsenmeer. En zo zijn er nog wel een aantal zaken op te noemen waarbij Peter diep in de buidel moet tasten. De ondernemer zou volgens Quote ook verschillende miljoenenleningen tegen een torenhoge rente hebben afgesloten. In totaal gaat het om een lening van zo’n 20.000.000 euro waarbij maandelijks een rente van 200.000 euro staat. Een gratis vakantie, in ruil voor een interview en wat foto’s, komt dan natuurlijk wel goed uit. Maar die werd plotseling afgeblazen door Nicol.

Nicol Kremers in ziekenhuis, Peter Gillis nergens te bekennen!

Weekblad Privé had álles geregeld, vluchten, vervoer, verblijf in een luxe hotel en restaurants. Maar een paar dagen voor vertrek kwam daar een appje van Nicol: “Ik ben opgenomen in het ziekenhuis, met een nierbekkenontsteking. Bel Peter maar.” Peter besloot echter dagen later pas te reageren: “Vele berichten en telefoontjes blijven onbeantwoord door hem. Tot hij een dag later in de lucht komt en zijn ongenoegen uit. Hij vraagt waarom hij zo gestalkt wordt.” Privé wees Peter op de gemaakte afspraken betreft de vakantie naar het Oostenrijke Seefeld: “Ja, nou en, ik ben daar dus niet. Ik ben druk met andere dingen. En nu op bezoek bij vrienden.Privé is boos: “Op de vraag wat er aan de hand is, komt geen antwoord. Peter vindt het kennelijk normaal om zomaar weg te blijven van de afgesproken vakantie.

Roddelpraat komt met ‘scoop’

Niet veel later komt Roddelpraat met het nieuws dat er een gevecht zou zijn geweest tussen Nicol Kremers en Peter Gillis. Roddelpraat meldt: “Afgelopen zondag kwam iemand (die de familie Gillis persoonlijk kent) Nicol tegen in een kroeg in Asten. Deze persoon was daar samen met wat vrienden. Één van die vrienden heeft het bed daarna gedeeld met Nicol. Nadat Peter hierachter kwam, heeft hij Nicol ‘vreselijk aangepakt’. We gaan de details van deze aanpak nogmaals niet met jullie delen, omdat ze te gruwelijk zijn. Daar is het niet bij gebleven, want Peter zou daarna bij de man in kwestie op bezoek zijn gegaan. Dat deed hij niet alleen. Hij nam hier twee Poolse vrienden mee naartoe. Hier heeft vervolgens een gevecht plaatsgevonden.” Eerder bericht van Privé:

Nicol Kremers
Via Privé en Roddelpraat