Foto: André Hazes en Sarah hebben gróót nieuws: “EEN JONGEN!??”

André Hazes en Sarah van Soelen zijn nog geen 2 maandjes bij elkaar nadat de zanger de moeder van zijn kind opnieuw heeft verlaten. Maar dat houdt de jonge bekendheid niet tegen om vliegensvlug in zijn nieuwe relatie te duiken, net zoals bij Bridget Maasland. Met Bridget duurde de relatie zo’n 3 maanden waarin hij haar zelfs ten huwelijk gevraagd zou hebben. We kunnen dus wel verwachten dat wanneer dit aan blijft dat er binnen 2 jaar een huis, huwelijk en een kind zal verschijnen. Maar goed, we wachten de soap even rustig af. Op dit moment gaat de volgende stap namelijk komen.

André Hazes wil samenwonen met Sarah van Soelen

André woont al een tijdje in bij Sarah en de familie Soelen maar is toch wel toe aan een eigen plekje. Hij zegt er het volgende over tegen weekblad Privé: “Op dit moment ben ik aan het kijken. Waar ik ga wonen, daar heb ik nog geen besluit over genomen. Het belangrijkste is dat het goed moet voelen.” Natuurlijk kwam de vraag of dit samen met Sarah zou zijn: “Ik zie mijzelf niet meer alleen wonen…” Dat lijkt dus wel op een “Ja“. Wie doet dat nou niet, na 2 maanden!

Babynieuws?

Maar dat is nog niet alles. Op Instagram plaatst de zanger een foto, gemaakt door Edwin Smulders, op het vliegveld. Allemaal niet heel bijzonder maar de tekst die de zanger erbij plaatst weten mensen niet wat te denken. Hij schrijft namelijk: “Baby blue.” waardoor sommige mensen dat er een jongetje aan zit te komen: “EEN JONGEN?” en “Voorkant Story en Prive in 3… 2… 1…. Andre Hazes wordt opnieuw vader.” valt er grappend te lezen:

Zie ook: Wauw, zó ziet de schoonmoeder van André Hazes eruit!