Bridget Maasland haalt genadeloos uit: ‘Lil Kleine totaal ongeschikt als vader!’

Jaimie Vaes en Lil Kleine staan al een tijdje onder de aandacht vanwege een geweldsincident in 2022. Jorik, zoals de rapper echt heet, sleurde Jaimie destijds aan haar haren uit zijn auto tijdens een ruzie. Sindsdien is de relatie verbroken en ziet Jorik zijn kind van 4,5 niet tot nauwelijks. Echter is er nog veel meer mis met en tussen Jorik en Jaimie wanneer we Yvonne Coldeweijer mogen geloven: “In december was hij met Jaimie en haar vriendengroep, compleet doorgesnoven tot acht uur ’s ochtends.” Ook Patty Brard heeft een bizar verhaal: “Het zusje van Kleine, dat hele beschaafde meisje, vertelde dat ze dan op moest komen passen. Ze zouden om twaalf uur thuiskomen, maar dan kwamen ze om vijf uur ’s ochtends helemaal doorgezopen en doorgesnoven thuis… En dan werd er geblèrd en geschreeuwd en gedaan.” Tijd voor Bridget Maasland om een conclusie te trekken.

Lil Kleine ‘heeft meer oog voor een biertje dan voor zijn kind’

Ook Bridget Maasland maakt zich zorgen om het 4,5-jarige zoontje van Jorik en Jaimie dat nog altijd niet praat. Bridget is keihard in haar oordeel: “Als jij een kind op de wereld zet en die zo in een documentaire laat zien… Ook al is hij geblurd… En over hem praat, ook als moeder zijnde… Ik vind dat deze twee mensen totaal ongeschikt zijn om een kind op de wereld te zetten. […] Ga dat ook niet nog eens een keertje exploiteren in een documentaire of wat voor manier ze er nog allemaal mee naar buiten gaan komen, want het was gewoon pijnlijk om te zien. Ik begrijp niet dat daar niet iemand ingrijpt.Bridget walgt van de documentaire: “Na een jaar mag hij dan weer zijn kind zien en die zie je dan met een au pair op het strand… En het eerste wat hij doet is een biertje drinken.

Bridget Maasland ziet dat Jorik nog vol in zijn verslaving zit

Bridget ziet de toekomst somber in: “Dat doet hij op het strand terwijl je kind met de au pair zit te spelen op 100 meter afstand. En dat jij dan aan een vriend staat te vertellen dat je echt wel weer een pilletje gaat gebruiken en wel weer drugs gaat gebruiken, want je bent nou eenmaal nog jong. Hij is 29, hij is zo jong niet meer. Dus het houdt hier niet op… […] Dit klinkt als iemand die nog vol in een verslaving zit. Hij probeert het goed te maken met zijn kind door pakken cadeaus te geven, hem neer te zetten tussen die cadeaus en dan zelf onder de afzuigkap een sigaret te gaan roken en zeggen: ‘Kies maar uit, jongen, wat je wil.’ Dat is niet wat een kind nodig heeft. En dat klinkt ook niet als iemand die begrijpt wat hij aan het doen is…” Hier meer: