Bom ontploft: “Monique Westenberg zet André Hazes uit leven van zoontje?”

Er is een showbizzrel op komst volgens roddeltante Yvonne Coldeweijer omtrent André Hazes jr. en Monique Westenberg. Het feit zou namelijk zijn dat de zanger zijn zoontje niet meer ziet. Yvonne merkte een paar dagen geleden dat de zanger Monique plotseling niet meer volgt op Instagram. Nu klinkt dat natuurlijk nooit zo erg, maar er zit altijd een reden achter dat iemand actief op ‘niet meer volgen’ klikt. Vaak, zoals we ook bij Jaimie Vaes en Lil Kleine zien, is dit het gevolg van een ruzie. Een insider zou aan Yvonne hebben laten weten dat er flinke ruzie is ontstaan tussen de twee. Ze heeft er zelfs een video over gemaakt.

Bonje tussen André Hazes en Monique Westenberg

Ze laat het volgende weten: “Het is natuurlijk al opgevallen dat André Hazes een maand zijn zoon niet heeft gepost. Wij weten natuurlijk niet of hij op maandagavond even zijn zoon bezoekt en het niet post, maar ik heb het vermoeden, nou ja, ik weet het wel zeker, dat het drastisch is afgenomen, het contact tussen André en André. Dat vind ik een zeer kwalijke en lelijke ontwikkeling.” Niet dat het haar wat aangaat natuurlijk om het een “kwalijke ontwikkeling” te vinden, maar toch.

Omgangsregeling

Er zou zelfs een omgangsregeling gemaakt zijn door Monique. Ze zegt: “Monique heeft van de een op andere dag besloten dat er op dit moment geen omgang plaatsvindt, zonder dat er eerst van alles bij de notaris is vastgelegd. Monique houdt de deur dicht en zegt: eerst wil ik op papier wat we gaan doen met het huis, met de auto, een omgangsregeling. Dit valt rauw op André’s dak. Tot voor kort kwam eigenlijk André wanneer hij zelf wil gewoon binnenvallen bij Monique. Dus eigenlijk zonder al te veel overleg. Wanneer het hem zelf uitkomt, komt hij binnen en ziet hij zijn zoontje.” Ook laat ze weten dat ze er heel veel zin in heeft: “Mijn spion denkt dat Sarah van Soelen zwanger is of misschien heeft Monique wel een prille nieuwe liefde. Ik denk dat er wat gaat komen en dat we allemaal onze gordels vast moeten maken. Ik heb er zin in, ik zit er klaar voor. De komende tijd gaat er juice komen en wij zitten er klaar voor.


(via MediaCourant)