Bizar gerucht over Gordon: ‘Dít heeft hij gedaan tijdens verjaardag Linda de Mol!’

Linda de Mol heeft afgelopen weekend haar verjaardag gevierd in een besloten kring, voornamelijk voor familie en hele goede vrienden. Dat weet Bart Ettekoven te vertellen. Gisteren was Linda jarig en dat was een mooi moment voor Bart om een schunnig gerucht op te rakelen over Gordon en zijn goede vriend coke. Een van de meest beruchte presentatoren van het land, Jan Roos van Roddelpraat, beweerde namelijk in 2014 dat Goor het wel héél bont gemaakt heeft op de verjaardag van Linda destijds. Goor zou volgens Jan flink hebben lopen snuiven om vervolgens daar andere gasten mee lastig te vallen en om daarna ook nog eens weggestuurd te worden.

Goor zelf was met stomheid geslagen door dit verhaal en heeft zelfs met advocaten gedreigd. Jan is hier klaarblijkelijk niet van geschrokken want hij heeft dit verhaal in de jaren erna nog meermaals aan de aan de hoge klok gehangen. Jan zou dit destijds gehoord hebben van zijn nichtje, Saskia Noort. Die was destijds ook aanwezig op het berichte verjaardagsfeestje van Linda.

Heeft Gordon zich misdragen op 50ste verjaardag Linda de Mol?

Goor besloot in 2021 Saskia weer te betichten van snuiven in een podcast: “Waar haalt hij het toch vandaan joh? Hij heeft me ook ooit beschuldigd dat ik coke heb staan dealen op het feestje van Linda de Mol. Als er iemand aan de coke zit is het Saskia Noort wel met ehhh… Hoe heet die andere schrijver? […] Kluun.Henk Spaan heeft het verhaal van Jan echter ondersteund: “Dat ontkent hij, en Linda ontkent het ook. Maar dat is wel degelijk zo gebeurd, weet ik van mensen die daar waren.

10 jaar later blikt Bart Ettekoven terug: “Als je je afvraagt of ze het vandaag heel groots gevierd heeft: nee! Zondag wel, in besloten familiekring. Noa, haar dochter, was er helemaal special voor teruggekomen uit Duitsland natuurlijk. iedereen kan zich dat 50ste feest nog herinneren bij haar in de tuin. Iedereen zat daar toen aan lange tafels heerlijk te eten, René Froger kwam aan, Chantal Janzen en Gordon, waar later nog het gerucht van ging dat hij er daar met pek en veren uit was gezet. k weet niet wat er allemaal gebeurd is, maar het kon het daglicht niet helemaal verdragen, maar goed: dat is nooit bevestigd door geen van de partijen. Misschien dacht Linda: nou, om zo’n drama te voorkomen… Nee, ze zit ook middenin de opnames van Gooische Vrouwen, dus misschien heeft ze er ook helemaal geen tijd voor gehad.” Dat waren nog eens tijden: