Bi-zar: Lil Kleine doet het ondenkbare, direct na ‘comeback-interview’ bij Renze Klamer!

Lil Kleine heeft begin deze week zijn grote ‘comeback-interview’ op de Nederlandse televisie gehad. Het is de eerste keer dat de rapper weer in een talkshow verschijnt, dit keer vanwege zijn comeback-documentaire. Renze vroeg of Jorik zijn kind wel op nummer één zet wanneer hij blijft drinken. Moet Jorik niet gewoon stoppen met drinken: “Je wil mijn eerlijke antwoord en ik heb tot nu toe niet gebruikt en wel gedronken. Als je mijn eerlijke antwoord wil weten: ik zal altijd een drankje blijven drinken, ja. Hoe graag Nederland ook wil horen dat ik dat niet ga doen, ik ga niet liegen hier, snap je?” We moeten maar van Jorik aannemen dat dat een eerlijk antwoord is. Snap je? Ook Patty Brard maakt zich zorgen. Niet om Jorik of Jaimie, maar om de gezondheid van hun kindje die op 4,5-jarige leeftijd nog altijd geen woord spreekt.

Lil Kleine is teruggevallen

Dat veel mensen vinden dat Jorik moet stoppen met drinken of minstens moet minderen zodat hij niet meer strontlazarus wordt is te begrijpen. Jorik heeft daar echter maling aan en besloot de bar van de tv-studio in te duiken om aan de zuip te gaan. Aran Bade van RTL Boulevard sprak hem en zegt er het volgende over: “We spraken hem na afloop van de talkshow Renze en hij kwam als laatste naar buiten. Zelfs Renze was al naar huis. Dan was hij toch weer even een biertje aan het drinken. Hij is daar heel open en eerlijk over, maar ik vind het ook tegenstrijdig.” Verslavingsdeskundige Dick Trubendorffer heeft slecht nieuws: “Als hij zegt: ‘Ik drink af en toe alcohol’, dan is hij nu al teruggevallen. We moeten niet eens meer praten over: hoe lang blijft hij nog clean? Hij ís al teruggevallen!

‘Er klopt geen mallemoer van’

Dick annaliseert Jorik: “Je zag hem ook wat geïrriteerd raken toen het over zijn kind ging. Die irritatie spreekt natuurlijk wel boekdelen, want dan heb je de duivel bij de staart op dat moment. Niemand die verslaafd is vindt het leuk om tegen het licht gehouden te worden en te horen van: ‘Ja, maar dit is er echt aan de hand.’ Het is toch wel een gekwelde jongen, hè, als je ziet hoe hij worstelt met diverse verslavingen en zich manifesteert op een bepaalde manier waarvan je denkt: wat is er met die jongen aan de hand en wat zit hem dwars? Die hele façade die hij neerzet, daar klopt geen mallemoer van. Dit is gewoon een beeld wat je hebt gecreëerd om om te gaan met je problemen.” Lil Kleine nadat hij uit de bar komt lopen: