Zien: ‘Amalia’ reageert genadeloos op Privé-blunder van Evert Santegoeds!

Sinds de juicekanalen in opkomst zijn weten de grote roddelbladen maar moeilijk met nieuw roddelnieuws te komen. Amalia was deze week toch wel de ultieme ‘scoop’ van weekblad Privé. Er stonden gigantische titels op de cover van Privé zoals “HEEFT AMALIA HAAR PRINS GEVONDEN?” en om je wat warmer te maken: “EXCLUSIEF UIT LECH” en “SAMEN IN DE SNEEUW“. Ja, dat triggert mensen blijkbaar om zo’n blaadje te kopen. Op de cover was een levensgrote vage foto van een blond meisje en een jongen met krullen te zien. Privé heeft de foto’s weer overgekocht van het Duitse blad BILD: “Zijn dit de foto’s die achteraf zo belangrijk blijken te zijn als van prinses Beatrix en Claus in de bossen bij Drakesteyn, of die eerste van koning Willem-Alexander en Máxima… in New York?” Vervolgens komen ze met een verhaal over waar precies de foto gemaakt is. Op 1444 meter hoogte.

Dubbelganger van Amalia reageert!

Maar er is nog veel meer aan de foto te zien volgens Privé: “Maar was het in New York nog de vraag of Isebrand de eerste liefde van de prinses was, nu lijkt dat zeker.” Weekblad Party heeft de RVD om opheldering gevraagd. Het antwoord van de RVD is hilarisch: “Voor wat betreft de foto op de cover van een weekblad kan ik u mededelen dat dit niet de prinses is, maar iemand anders.” Juist, dat hele gezeur rondom de foto is dus klinkklare onzin, het is Amaal niet. Of het wel Isebrand is met een andere vriendin zegt niemand. Yvonne Coldeweijer vindt dit natuurlijk hilarisch: “Een royaltyspion heeft contact gehad met de RVD en dit is Amaal dus ABSOLUUT niet, Evert. Ze was wel in Lech, maar dit is d’r gewoon niet. Scheelt wel weer een rechtszaak. Wat een afgang, Evert.” Dit is wél de dame op de foto:

Zie ook: Zien: Rockende Prinses Alexia verschijnt plots in een opvallende video!

@anne.heij MATERIAL GIRL want ik sta op de cover van privé als PRINSES AMALIA #prinsesamalia #lech #prive #roddelblad #nieuweprinses #prinsgevonden #lifeofyvonne ♬ Material Girl (Bass Boosted) – Saucy Santana