Beelden: 18-jarige Prinses Alexia heeft een vriendje aan de haak geslagen!

Prinses Alexia was afgelopen week natuurlijk ook weer aanwezig bij het befaamde fotomoment van de Koninklijke familie. De Prinses liet weten wat haar plannen voor het komende jaar zijn en dat is een klein tussenjaar. Alexia wil een beetje gaan reizen en een beetje gaan werken: “Er zijn heel veel plannen, er is nog niets gepland.” De Prinses heeft onlangs haar examens in Wales afgerond en voor ze weer aan de slag gaat in de schoolbanken is het dus tijd voor een beetje vertier. De uitslag is nog niet bekend, meldt het RVD: “Alexia heeft de examens voor het Internationaal Baccalaureaat aan het United World College of the Atlantic afgerond. Vandaag markeert de school het einde van de examenperiode met de traditionele Leavers Celebration. Begin juli worden de resultaten van de examens verwacht.

Alexia met nieuw vriendje gespot

Alexia was vorige maand aanwezig bij de Leavers Celebration op het Atlantic College in Wales. Dit is een traditionele viering van de school voor het afronden van de examens. Het is uiteraard nog geen diploma-uitreiking, de uitslag zal aankomende week naar buiten komen. Er zijn uiteraard wel veel beelden gemaakt van de viering. Ook Koning Willem Alexander en Koningin Máxima waren hierbij aanwezig. Alexia was vooraan in de zaal te zien en op de beelden is te zien dat de Prinses mogelijk een nieuw vriendje heeft. De, inmiddels, 18-jarige Prinses staat namelijk arm in arm met een jongen. Media zijn druk bezig om uit te zoeken wie deze ‘mysterieuze jongen’ is, maar nog zonder resultaat. We vermoeden dat het tussenjaar meer duidelijkheid zal geven:

@.sangre.real graduación de la princesa Alexia.. y es amigo no su novio está confirmado😂#maximazorraquieta #familiareal #alexiaprinsesoranje #maximazorreguieta🇳🇱 #leonordeborbon #leonordeborbon #maximaelegancia #maximazorreguieta #pyfツ #infantasofiaofspain #leonor_ysofia🇪🇦🦋 #maximazorraquieta #familiareal #tiktok ♬ Moonlight – Kali Uchis