Zwembad in je tuin duur? Deze verbouwde zeecontainer kosten geen drol!

De zomer komt er weer aan en dat betekent reize… niemand weet nog wat dat gaat betekenen. Nederland gaat niet zo héél snel met het vaccinatieproces dus de kans is best aanwezig dat we niet overal zomaar heen kunnen. Waar er in Engeland al vollop in de kroegen gezopen wordt zitten wij nog in onze woonkamer te kantoren. Jammer, maar we moeten het er nog maar even mee doen. In ieder geval willen we uiteraard wel een fijne zomervakantie gaan plannen. We hebben een klein ideetje voor je, zorg gewoon voor je eigen zwembad. Schijnbaar hoeft dat niet eens zo heel duur te zijn. Je kunt namelijk een tot zwembad verbouwde zeecontainer kopen of huren om die in je eigen tuin te zetten.

Zeecontainer van Dutchtainer in de tuin als hét perfecte zwembad!

Bij Dutchtainer kun je bijvoorbeeld containerzwembaden kopen van ruim 6 tot ruim 12 meter lang. Daar kun je dus aardige baantjes in gaan trekken kun je wel stellen.

Zie ook: Glij van je zolder het zwembad in met deze geniale Opblaasbare Glijbaan!

Over Dutchtainer

Dutchtainer levert unieke containerzwembaden aan bedrijven en particulieren. Onze containers zijn inzetbaar als volledig functioneel zwembad. De aanleg van een zwembad is nu betaalbaar en dichtbij. Onze containerzwembaden zijn makkelijk te installeren en te verplaatsen en is voorzien van een filtersysteem zodat je altijd een schoon zwembad hebt. Op een vlonder of ingegraven, aan jou de keus.