SPOILER: ‘De Joker’ uit The Masked Singer is al ontmaskerd!

The Masked Singer is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire televisieprogramma’s op de Nederlandse televisie. Iedere week kijken ruim twéé miljoen mensen naar bekende Nederlanders verstopt in waanzinnige pakken. De BN’ers proberen hun identiteit zo goed mogelijk te verhullen, maar moeten wel een liedje zingen en dansen. De bewegingen en het stemgeluid is hetgeen waar je het mee doet, raden wie er in het pak zit. Over ieder pak wordt natuurlijk hevig gespeculeerd, maar een paar pakken springen er inmiddels al uit. Eerder wisten we te melden wie er in het Flamingo-pak zit, dit zou Hélène Hendriks zijn volgens Wilfred Genee. De Masked Singer-specialisten hebben zich hier over uitgesproken, en het blijk toch Monica Geuze te zijn. Dit vanwege verschillende hints zoals ‘Een tropisch eiland’ en ‘Kaarsen’ die beter bij Monica passen dan bij Hélène. Wilfred lijkt toch bij het verkeerde eind te zitten met zijn collega.

De Joker uit The Masked Singer ontmaskerd?

De Flamingo is dus zo goed als zeker, volgens critici. Echter is de Joker inmiddels ook bekend bij de specialisten. Op Twitter is het losgegaan over de Joker, van Bas Smit tot Douwe Bob en van Patrick Martins tot Jan Joost van Gangelen werd verdacht. Toch kunnen we al deze namen afstrepen wanneer we naar de hints kijken. De koffie-hint zou namelijk wijzen op de baristo-rol van Henry van Loon in de Videoland-serie Barrie Barista en het Einde der Tijden. Daarnaast passen de tatoeage- en hond-hints ook bij de cabaretier. Henry heeft namelijk een hond en tatoeages. Mensen die Henry kennen menen zijn typische en herkenbare stemgeluid in de zang van de Joker te herkennen. Over de Pinguïn wordt nog gediscussieerd: Tooske Ragas of Kim-Lian van der Meij. Ook de Olifant is nog niet zeker: Wesley Sneijder, Arjen Robben of Gertjan Verbeek. Hieronder de Joker:

@maskedsingernl We zijn weer terug! Het is daarom tijd om te karakters voor te stellen. We beginnen met de Joker. Wie denk jij dat het is? #maskedsingernl #maskedsinger #joker #rtl4 ♬ origineel geluid – maskedsingernl


Via Veronica Superguide