Releasedatum voor Zelda ‘Breath of The Wild-2’ op de Nintendo Switch!

Het is inmiddels een van de best verkochte consoles ooit. De Nintendo Switch is een spelconsole die zowel in de huiskamer op een groot scherm gebruikt kan worden, maar ook als mobiele spelcomputer. Aan weerszijden van de Switch zitten Joy-Con-controllers die als losse joysticks gebruikt kunnen worden. Zo kan er ook met twee spelers gelijktijdig gespeeld worden. Het meest verkochte spel is ‘The Legend of Zelda: Breath of the Wild’. Maar die is al in maart 2017 uitgekomen op de console. Een beetje fan van het spel heeft die dus al lang en breed uitgespeeld en is vandaag de dag een beetje rond aan het rennen om de laatste Korok-zaadjes aan het verzamelen. Maar we hebben goed en slecht nieuws. De tweede versie is namelijk onderweg, maar wanneer komt ‘ie nou eindelijk?

Zelda ‘Breath of The Wild-2’ op de Nintendo Switch

Website ‘Techradar’ laat weten dat er behoorlijk wat vertragingen zijn geweest in de release van de Zelda Breath of the Wild Sequel. Het spel zou namelijk het derde kwartaal van dit jaar uitkomen. Hadden we met zijn alle dus lekker binnen kunnen blijven met 30+ graden. De website geeft aan dat je het spel hoogstwaarschijnlijk nog niet voor Sinterklaas of Kerst kunt vragen. Hoogstwaarschijnlijk zal de release pas in kwartaal 2 of 3 van 2021 verschijnen. Het is dus nog eventjes wachten, maar zoals je hieronder kunt zien, gaat het héél vet worden:

Méér Zelda!

Tweakers laat weten dat er nóg een spel van Zelda uit komt. En wel volgende maand. Ze schrijven: “Hyrule Warriors: Age of Calamity is een ander soort game dan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, maar het verhaal sluit wel aan bij dat spel. De gebeurtenissen spelen zich honderd jaar voor die game af. De ontwikkelaars hebben naar eigen zeggen nauw samengewerkt met het Zelda-team. Nintendo brengt Hyrule Warriors: Age of Calamity op 20 november uit. De game kost 60 euro.”