Het Paasweekend komt er weer aan en dat betekent dat er overal in Nederland heerlijke ontbijtjes, brunches en lunches op tafel staan. Natuurlijk moet je ook minstens eitjes gaan verstoppen in de tuin of in huis maar daarnaast moet er natuurlijk wat lekkers op tafel komen. Wanneer we aan Pasen denken, denken we ook al gauw aan een Paasbrood. Lang niet iedereen eet dit meer, laat staan dat mensen dit nog zelf maken. Je kunt ze gelukkig nog wel in de supermarkt of bij de bakker kopen. Maar wij zijn van mening dat zo’n Paasbrood veel en veel lekkerder gemaakt kan worden. En in welk deel van het land weten ze alles nóg lekkerder te maken? Juist, Noord-Brabant. En natuurlijk moeten we dan bij Omroep Brabant zijn waar Betty ons de kneepjes van het vak laat zien.
Dit Paasweekend komt er Frikandellen Paasbrood op tafel!
Wanneer je vindt dat Betty te weinig frikandellen heeft gebruikt voor haar brood, dan hebben we nog een recept voor je hoe het ook kan. Want hoe meer frikandellen hoe meer vreugde natuurlijk. Oja, we zijn geen keukenprinsessen dus meer dan een stappenplan van foto’s hebben we niet voor je. Onder de foto’s is het heerlijke recept van Betty te volgen:
Zie ook: Dit huis op Funda heeft een snackmuur voor je Frikandellen!
(via)