Nog nooit zag je zo’n ongeïnteresseerde troela in Lang Leve de Liefde!

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedoet dan kan het gebeuren dat je date niet helemaal jouw type is. Da kun je natuurlijk een aantal verschillende dingen doen. Je kunt bijvoorbeeld gaan kijken of jullie raakvlakken hebt waar je in eerste instantie niet naar gezocht hebt. Mocht je écht zeker weten dat dit nooit en te nimmer je prins of prinses op het witte paar gaat worden… dan kun je altijd nog kijken of je er een vriend bij hebt. Een gezellige tijd hebben gedurende 24 uur, vooral wanneer er camera’s op je gericht zijn, is toch wel fijn. Maar je kunt natuurlijk ook zo chagrijnig als je maar kan erbij neer gaan zitten. Wanneer je date dan nog een beetje moeite doet door vragen uit de vragen-pot te stellen, dan geef je gewoon heel geïrriteerd antwoord. Nee, dat zou toch niemand doen?

Gezelligheid ten top in Lang Leve de Liefde!

Video 1: Toch wel, Pieter is niet de handigste van iedereen, maar hij probeert er wat van te maken. Iedere vraag die hij stelt uit de welbekende pot wordt beantwoord alsof het een marathon is. Een gesprek is er gewoonweg niet uit te trekken. Pieter besluit maar even een kopje koffie te zetten voordat hij in slaap valt. Reden genoeg voor mevrouw om snel alle vragen te verstoppen zodat ze daar niet meer mee lastig gevallen kan worden. Video 2 gaat onder de onderstaande video door en is nóg gezelliger!

Zie ook: Man in Lang Leve de Liefde wil na uurtje álles opgeven voor zijn date!

Laat me met rust!

Video 2: Pieter besluit maar even de tuin in te gaan, mevrouw heeft namelijk geen zin in… iets. Wanneer hij vraag of ze zin heeft om een potje te darten, dan zegt ze nee. Maar ze zegt wel “nee” op een manier waardoor alle vreugde uit je ziel wordt getrokken. Pieter gaat dus maar even op verkenning, de tuin in. Hij heeft een vijver ontdekt in de tuin, net op het moment dat mevrouw ook besluit even een luchtje te komen scheppen. Gezellig, zou je denken. Wanneer hij komt vertellen dat er een vijver is besluit mevrouw echter te doen alsof ze er niet is. Terwijl hij naar haar kijkt. Wat doet ze dan? Ze loopt naar de andere kant zonder iets te zeggen en mompelt in zichzelf “laat me met rust!”. Wat een spetter van een date: