Lidl komt met spotgoedkope Opblaas-Jacuzzi om de winter door te komen!

Wat is er nu luxer dan in een verwarmd bubbelbad in je tuin te zitten, midden in de winter. Maar dan denk je natuurlijk dat dat een hele hoop centjes zou moeten kosten. Maar gelukkig hebben we daar altijd de Lidl voor die tegenwoordig zo’n beetje alles wat er bestaat wel eens weet te verkopen. En dan natuurlijk wel voor de prijzen die je van deze supermarktketen mag verwachten. Gezien de verwachting is dat er toch wel weer een nieuwe lockdown aan gaat komen, misschien wel fijn om iets meer te onspannen hebben thuis. Maar de hamvraag is natuur;lijk weer: ‘Wat gaat dat kosten!?”

Lidl komt met spotgoedkope opblaasjacuzzi!

Natuurlijk is het ook fijn om in zo’n jacuzzi te bivakeren in de zomer. Maar aangezien je het water er ook mee kunt verwarmen is het perfect voor aanstaande winter. Deze dingen schijnen nog van goede kwaliteit te zijn ook. En ze zijn opblaasbaar met ingebouwde pomp, kun je hem makkelijk opbergen wanneer je hem een tijdje niet meer gebruikt. Voor de prijs hoef je hem ook niet te laten liggen, ze gaan de deur uit voor maar 289 euro. Zie hieronder wat ‘ie allemaal kan:

Zie ook: Lidl verkoopt spotgoedkope compacte vaatwasser voor de arme student!

Productomschrijving

Deze opblaasbare jacuzzi heeft een doorsnede van 180 cm, is 70 cm diep en heeft ruimte voor 4 personen. De jacuzzi heeft een ingebouwde pomp waardoor deze eenvoudig op te zetten is. Voorzien van een afstandsbediening voor eenvoudige bediening. Met een 360° bubbelstand rondom dankzij de 118 bubblejets. De jacuzzi heeft een instelbare temperatuur tot maximaal 42 °C en verwarmt tussen de 1,5 en 2 graden per uur. Dit bubbelbad is gemaakt van 0,75 mm dik, PVC en daardoor zeer degelijk. De meegeleverde externe pomp beschikt over een filter waardoor het water schoon blijft.