Kerstontbijt in LLDL: Criossantjes bakken op inductie en eitje koken in de sinaasappelpers!

In LLDL, kort voor Lang Leve de Liefde, ben je soms met stomheid geslagen door wat je allemaal te zien krijgt. In dit programma krijg je een kijkje in het doen en laten van single Nederlanders die opzoek zijn naar de liefde. Veel voorkomende taferelen zijn ontbijtjes op bed die mannen in alle goedheid voor hun date proberen te maken. Echter gokken we dat er soms mannen tussen zitten die nog nooit een keuken hebben aangeraakt. We hebben een hoop geklungel in de keuken gezien in dit programma, maar er is er altijd eentje die boven iedereen uitsteekt. Je zou denken dat het niet fouter kan gaan dan het eten van rauwe kip, keiharde pasta of rauw gehakt. Toch weet deze jongen het ontbijtje genadeloos te verprutsen.

Kerstontbijtje in LLDL!

Het plan was om een paar eitjes te koken, een paar croissantjes te bakken en om wat verse sinaasappelsap klaar te maken. Dat lijkt een simpel klusje, maar wanneer je nog nooit een keuken gezien hebt dan kan het aardig lastig worden. Want hoe bak je croissantjes? Doe je ze in de wasbak? Of onder de kraan? Nee, deze gast legt ze op de inductiekookplaat. Daarnaast moeten er ook nog eitjes gekookt worden. Hoe doe je dat? In een pannetje op de inductiekookplaat? Nee, daar worden de croissantjes gemaakt. De eitjes moeten natuurlijk in de sinaasappelpers. Dat duurt wel erg lang, dan maar in een bak met water in de oven. Dan komt nog het glaasje sinaasappelsap. Wonder boven wonder gebruikt meneer daar ook de sinaasappelpers voor. Echter gaat dat ook niet zonder slag of stoot. Onhandig ding zo’n sinaasappelpers:


Via Lang Leve de Liefde